Terug naar home

Samenwerking

Wild van Pieter van Meel en vlees van Hesseling in een rit bezorgd
Meesterpoelier Pieter van Meel is de wild en gevogelte expert in Nederland en levert vele restaurants in het hogere segment in Nederland. Vanuit een gedeelde visie op kwaliteit werken wij al jaren prettig samen met Pieter van Meel en is het mogelijk om de producten van Pieter van Meel bij ons te bestellen, zodat uw wild en vlees in een rit bij u bezorgd worden. Ons vervoer voldoet aan alle eisen op het gebied van hygiëne en kwaliteit en daarom maakt Meesterpoelier Pieter van Meel hier ook graag gebruik van. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Pieter van Meel Wild en Gevogelte
Food Centre Amsterdam
Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
E-mail: pietervanmeel.adam@zonnet.nl

Samenwerking met Slagerij de Wit
Slagerij de Wit is een begrip in Watergraafsmeer Bekend om de kwaliteit en de worstmakerij. Dé Amsterdamse Slager die ook bekend staat om zijn culinaire expertise. Daarom werkt Hesseling Vlees voor bijzondere worsten en vleeswaren graag samen met Erik Waagmeester van Slagerij de Wit.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor bijzondere worsten en andere delicatessen?
Wij helpen u graag verder.

Slagerij de Wit
Wakkerstraat 13
1097 CB Amsterdam
Tel: 020 665307
E-mail: info@slagerijdewit.eu

Jan Splinter van Waterlant’s Weelde/Natuurvlees.nl

Natuurvlees.nl is voortgekomen uit Waterlant’s Weelde en staat bekend om de lekkere en verantwoorde vleesproducten uit de streek Waterland en inmiddels uit andere streken in Nederland en daarbuiten. Vandaar ook de naam ‘natuurvlees.nl’. Hesseling Vlees werkt al jaren samen met Jan Splinter.

Natuurvlees.nl
Raadhuisstraat 27
1474 HH Oosthuizen
Tel: 0299 40 34 68
E-mail: info@natuurvlees.nl
Website: www.natuurvlees.nl