Terug naar home

Historie

Traditie in vlees

De familie Hesseling heeft een rijke traditie in vlees. Als een van de oudste slagerijen in Nederland is Hesseling Vlees al meer dan 200 jaar een begrip. In 1786 kiest een verre voorvader van Fons Hesseling voor het slagersvak en opent de slagerij aan de Oudezijds Voorburgwal 272 in Amsterdam haar deuren. Daarna gaat het succesvolle familiebedrijf van generatie op generatie over.

Kwaliteit voorop

Vanaf 1960 werkt Fons Hesseling als laatste generatie van de familie hard aan de groei en continuïteit van het bedrijf. Frans Kanters komt in 1975 bij de zaak en is vanaf 1992 naast Fons Hesseling werkzaam als directielid van Hesseling Vlees. Onder de bezielende leiding van deze twee heren wordt de lat steeds hoger gelegd om de klanten in de horeca op maat te bedienen. En met succes. Het bedrijf groeit uit tot een begrip in de culinaire wereld.

De basis van Hesseling Vlees

In 1989 verhuist Hesseling Vlees om logistieke redenen naar Purmerend. Vanuit het historische pand omringd door weilanden gaat het team van Hesseling Vlees verder met waar zij voor staan: het bieden van de hoogste kwaliteit, uitstekende service en betrokken zijn bij de klanten. Dat is de basis van Hesseling Vlees.

Vertrouwen voor de toekomst

In maart 2014 neemt Fons Hesseling als eigenaar van het bedrijf afscheid en is het stokje overgenomen door Barry van Leeuwen, die al jaren bij Hesseling Vlees werkt. Barry en Frans zetten samen met veel enthousiasme de dagelijkse leiding voort en zijn het aanspreekpunt voor leveranciers en klanten. Fons Hesseling is als ambassadeur van Hesseling Vlees nog altijd betrokken bij het bedrijf en zijn kennis en ervaring blijft op deze manier binnen boord. De drive die er altijd is geweest om alleen het beste te leveren is onveranderd. Klanten kunnen altijd blijven rekenen op onze ongekende service en vertrouwen op onze eerlijke en smaakvolle kwaliteitsproducten.