Terug naar home

Hesseling Vlees

 Culinair vlees voor de horeca

Welkom bij Hesseling Vlees. Als ambachtelijke horecaslagerij leveren wij culinair vlees aan de horeca in heel  Nederland. Bij ons krijgt u altijd het beste vlees, een leverancier die met u meedenkt en uitstekende service.  Een eerlijk en prachtig stuk vlees om uw gasten te verwennen komt uit onze slagerij.

Als het dier het goed heeft gehad, dan proef je dat!

Dat is de visie van Hesseling Vlees. Om altijd de hoogste kwaliteit te kunnen leveren selecteren wij met de  grootste zorg in binnen en buitenland vlees dat vanaf het begin te traceren is. Daarnaast werken wij volgens  de HACCP richtlijnen en zijn we sinds 2005 een EG-erkende horeca vleesleverancier (EG nummer 496). Zo is  de veiligheid en kwaliteit van ons vlees altijd gegarandeerd.

Culinaire achtergrond

Als een van de oudste slagerijen in Nederland is Hesseling Vlees al meer dan 200 jaar een begrip. Begonnen  in hartje Amsterdam werken we nu al jaren vanuit ons historische pand in Kwadijk, vlakbij Purmerend, centraal  gelegen in Noord-Holland. Hesseling Vlees heeft een lange culinaire achtergrond en levert niet alleen vlees  aan de beste restaurants van Nederland, maar ook aan vele andere horecabedrijven die kiezen voor eerlijke  en smaakvolle producten.

Ruim assortiment

Een zeer ruim assortiment vlees wordt door onze slagers op ambachtelijke wijze geportioneerd. Daarnaast  bewerken en verwerken wij in onze slagerij hele delen van het dier en zijn onze ambachtelijke ossenworst en  hamburgers het proeven waard. Een andere specialiteit is ons Wagyu-vlees afkomstig van Het Koeienhuis in  Benningbroek. Maar ook voor kip, rund-, kalfs-, lams- en varkensvlees uit de regio tot aan wereldwijd vlees uit  Ierland, Spanje en Amerika, bent u bij Hesseling Vlees aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw  bestelling er piekfijn uitziet en op tijd en veilig bij u in de keuken wordt bezorgd. Zo kunt u elke dag weer  zorgen voor een geweldige smaakervaring voor uw gasten.

Contact

Hesseling Vlees staat voor kwaliteit, service en persoonlijk contact. Daarom komen wij graag een keer bij u in  de zaak langs om kennis te maken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze slagerij om onze  vakmensen aan het werk te zien en onze producten te zien en te proeven.

Neem Contact op voor het maken van een afspraak of bel ons op 0299-621 421.