Scharrelhoen

Het Scharrelhoen van Poeliersbedrijf Van der Laan

Gevogelte

Scharrelhoen

Het Scharrelhoen van Poeliersbedrijf Van der Laan groeit op in een verwarmde stal met stro, daglicht, afleidingsmateriaal en een overdekte uitloop. Het met de hand uitgestrooide voer is 100% plantaardig en bestaat voor tenminste 70% uit granen. Het scharrelhoen groeit in haar eigen tempo op en heeft 24 uur per dag vers water tot haar beschikking. De omstandigheden waarin het scharrelhoen opgroeid zijn stress-arm. Ook krijgt zij geen groeiverbeteraars toegediend. Omdat het scharrelhoen gezonder is, is preventief toedienen van antibiotica niet nodig.

Zin gekregen om met het scharrelhoen van Poeliersbedrijf van der Laan aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten