Afwasser slagerij

vacature

Afwasser slagerij

Dit is een vacature voor iemand met oog voor hygiëne, die efficiënt kan werken en die de afwas weer ouderwets kan laten glimmen. Wij zoeken namelijk een afwasser die een toevoeging in ons team zal zijn. Wij is in dit geval Hesseling Vlees. Als sinds 1786 dé horecaslagerij van Nederland. Sinds 2020 breiden we uit naar de particuliere en andere markt(en). En daar hebben we jou bij nodig!

Waarom Hesseling Vlees?
Er zijn een heleboel redenen om bij Hesseling te komen werken. Zo hebben we een topteam van ruim 35 medewerkers. Samen werken we elke dag aan een geweldige smaakbeleving voor onze klanten. Bij ons vind je geen grote productiehal vol machines maar vakkundige, specialistische medewerkers die werken volgens de hoogste hygiënische normen en met een passie voor mooi vlees.

Wat verwachten we van jou?
Inzet, nauwkeurigheid en betrokkenheid, dat zien we graag bij jou. Dankzij jouw opmerkzame oog voor hygiëne blijft geen afwijking onopgemerkt. Afwijkingen die je opmerkt meld je direct aan de leidinggevende. Je weet van aanpakken en zorgt ervoor dat de spoelruimte en de productieruimte van de slagerij opgeruimd is.

Wat zijn de werkzaamheden die jij uitvoert?
● afwassen van onze kratten, bakken en slagerij materialen.
● opruimen en schoonhouden van spoelruimte en productie ruimte slagerij
● opmerken en melden van problemen.

Wat zijn onze wensen?
Geen eindeloze eisenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Maar onze ideale nieuwe collega ….:
● weet van aanpakken
● is geordend en heeft oog voor detail en hygiëne.
● is 38 uur per week beschikbaar.
● is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.
● is beschikbaar tussen 6.00 tot en met 18.00 uur.

Wat bieden wij
● we starten met een contract voor bepaalde tijd van 7 maanden, waarbij we de intentie hebben een mooie en lange samenwerking met elkaar aan te gaan.
● salaris volgens de cao, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
● referentiekaders afwasser; schaal 2.
● standplaats Purmerend.

Word je enthousiast van deze vacature?
Reageer dan snel! In ieder geval met je CV en motivatie waarom het je leuk lijkt om bij ons te komen werken. Mail naar personeelszaken@hesseling.nl. t.a.v. Sabine van Leeuwen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum: 15 april 2022

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten