Beemsterlant’s varken

Puur van smaak en mals.

varkensvlees

Beemsterlant’s varken

Tijdens de opfok van het Beemsterlant’s varken wordt geen gebruik gemaakt van groeihormonen of -bevorderaars en krijgen de varkens geen antibiotica toegediend. Wel krijgt het Beemsterlant’s varken een 100% natuurlijk dieet van granen en stro uit de Beemster. Dit zorgt ervoor dat het vlees van het Beemsterlant’s varken puur van smaak en mals  is, een fijne structuur heeft en weinig vocht verliest tijdens de bereiding.

Heb je zin gekregen om met ons varkensvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten