Biologisch Scharrelhoen

(h)eerlijk stevig en smaakvol

Gevogelte

Biologisch scharrelhoen

Het biologisch hoen van Poeliersbedrijf van der Laan groeit op in een verwarmde stal met zitstokken, zandbaden en een vrije uitloop naar buiten. Het speciaal voor haar biologisch geteelde voer bestaat uit granen en kruiden en wordt dagelijks uitgestrooid over de stal en de vrije uitloop. Doordat het biologisch hoen naar wens binnen en buiten kan scharrelen en op haar eigen tempo groeit is het vlees (h)eerlijk, stevig en smaakvol.

Zin gekregen om met het biologisch hoen van Poeliersbedrijf van der Laan aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten