Order Picker

vacature

Order Picker

Dit is een vacature voor iemand met oog voor kwaliteit, die efficiënt kan werken en zorg kan dragen voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van orders. Of, zoals wij dat noemen; een order Picker. Wij is in dit geval Hesseling Vlees. Als sinds 1786 dé horecaslagerij van Nederland. Sinds 2020 breiden we uit naar de particuliere en andere markt(en). En daar hebben we jou bij nodig!

Waarom Hesseling Vlees?
Er zijn een heleboel redenen om bij Hesseling te komen werken. Zo hebben we een topteam van ruim 35 medewerkers. Samen werken we elke dag aan een geweldige smaakbeleving voor onze klanten. Bij ons vind je geen grote productiehal vol machines maar vakkundige, specialistische medewerkers die werken volgens de hoogste hygiënische normen en met een passie voor mooi vlees.

Wat verwachten we van jou?
Inzet, nauwkeurigheid en betrokkenheid, dat zien we graag bij jou. Dankzij jouw opmerkzame oog voor kwaliteit blijft geen afwijking onopgemerkt. Afwijkingen die je opmerkt meld je direct aan de leidinggevende. Je bent gericht op het controleren van kwantiteit, kwaliteit en etikettering van de orders. Jij bent de basis van de slagerij; alle producten gaan door jouw handen. Samen met de werkvoorbereider zorg je dat alles correct de deur uit gaat met onze chauffeurs naar de klanten. Als er even niets te order Picken is help je met plezier je collega’s in de productie.

Wat zijn de werkzaamheden die jij uitvoert?
● verwerken van uitgaande orders aan de hand van orderlijsten.
● verzamelen van de verschillende onderdelen/ producten van een order.
● Inwegen en registreren van de producten voor het gereedmaken van de order aan de hand van lijsten verdelen van product dat klaar is naar afleveradres/ route.
● klaarzetten van orders voor transport naar dok uit of order cel.
● assisteren bij het laden van de uitgaande transport.
●verwerken van afgekeurd product door het uitsorteren (scheiden verpakking/product) en ompakken van product.
● opmerken en melden van technische problemen.

Wat zijn onze wensen?
Geen eindeloze eisenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Maar onze ideale nieuwe collega is ook:
● in staat om snel te schakelen, organisatorisch sterk en stressbestendig.
● gedisciplineerd en iemand met oog voor detail.
● iemand met kennis van regelgeving op het gebied van HACCP.
● 38 uur per week beschikbaar.
● beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdag.
● variërende werktijden van 6.00 tot en met 18.00 uur.
● bij voorkeur iemand met werkervaring op een productielocatie.

Wat bieden wij

● we starten met een contract van 7 maanden met een proeftijd van 1 maand, waarbij we de intentie hebben een mooie en lange samenwerking met elkaar aan te gaan.
● salaris volgens de cao, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
● referentiekader orderpicker; schaal 3.
● standplaats Purmerend.

Word je enthousiast van deze vacature?
Reageer dan snel! In ieder geval met je CV en motivatie waarom het je leuk lijkt om bij ons te komen werken. Mail naar personeelszaken@hesseling.nl. t.a.v. Sabine van Leeuwen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum: 15 april 2022

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten