Piggy

Punten sparen met

Piggy

Wij zijn altijd blij als je bij ons in de webshop bestelt. En om je te bedanken kun je via Piggy bij ons sparen voor leuke artikelen. Bij iedere euro spaar je al 1 punt.

Wat is Piggy?
Piggy is een eenvoudig spaarprogramma. Met jouw Piggy spaarkaart of app heb je een spaarsysteem bij de hand dat je bij meer dan 8500 locaties in Nederland kunt gebruiken en nu ook bij Hesseling Vlees! Je spaart per winkel en levert de punten daar in waar je ze gespaard hebt. Je puntenaantal bekijk je door in de Piggy app of op jouw Piggy profielpagina te vinden door in te loggen op de Piggy website.

Hoe werkt het sparen?
Wanneer je een bestelling in de webshop hebt afgerond en betaald (en het vinkje ‘’ Ja, ik wil graag punten sparen’’ aanvinkt), ontvang je een mail van Piggy waarin jouw punten klaarstaan, let op deze mail kan ook in je SPAM terecht komen. Klik op de knop “Claim punten” om naar je Piggy-account te gaan om de punten toe te voegen aan je totaal aantal bij Hesseling Vlees gespaarde punten. Maak je voor de eerste keer gebruik van het Piggy spaarsysteem klik dan op de knop registreren. Wil je je nu alvast registreren dan kan dat hier.

Waar kan ik voor sparen?
Bij Hesseling Vlees spaar je voor een aantal toffe Hesseling producten:

– Hesseling Stress busje t.w.v. €3,95 voor 150 punten.
– BBQ Flavour – Briquettes coconut 3KG t.w.v. €8.64 voor 350 punten.
– Hesseling Pincet met logo t.w.v €12,50 voor 500 punten.
– Hesseling Thermometer t.w.v. €19,95 voor 750 punten.
– Hesseling Steakplank t.w.v. €19,95 voor 1000 punten.

Ik heb genoeg punten, hoe kan ik mijn punten verzilveren?
Stap 1: Ga naar de Piggy App of log in op hun website en zoek dan Hesseling Vlees op.
Stap 2: Hier zie je alle Hesseling producten waarvoor je kunt sparen, in het groen staat weergeven waar je genoeg punten voor hebt gespaard.
Stap 3: Klik op een van de groene producten en kies voor verzilveren.
Stap 4: Je ontvangt nu een e-mail van Piggy met een unieke code voor het gekozen product (controleer ook altijd even je spam).
Stap 5: Ga naar onze webshop en kies bij categorieën voor Piggy (hier staan al de producten die je kunt verzilveren) of ga direct naar de Piggy deals.
Stap 6: Voeg het product waarvan je de code hebt ontvangen toe aan je winkelwagentje en vul de code bij kortingscodes in. Je zult zien dat de waarde van dit artikel nu van je totaalbedrag wordt afgehaald!
Stap 7: Bestel & heel veel plezier van je gekozen artikel!

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen.

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten