Entrecote Grain Fed URY +/-1,5 kg

51,15

Zeer malse entrecote van Zuid-Amerikaans, graangevoerd rund. Een mooi braadstuk voor speciale gelegenheden, perfect om in zijn geheel te bereiden. We hebben een heerlijk recept voor je ontwikkeld waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je de entrecote perfect kunt bereiden.

De entrecote is afkomstig van Uruguayaanse runderen. Deze runderen begrazen de natuurlijke ‘pampa’s van Uruguay. Vruchtbare, groene vlaktes met een gematigd klimaat die de dieren een ruim leefgebied van zo’n 2 hectare per dier bieden. In de laatste fase worden de runderen 120 tot 150 dagen afgemest me een graanmix. Door de natuurlijk leefomstandigheden van de runderen ontstaat er een prachtig stuk vlees met een fantastische smaak en zeer malse structuur.

Dit rundvlees beschikt over het Animal Welfare certificicaat.

Zie bezorgprocedure.

Wist je dat Hesseling vlees de oudste slagerij van Nederland is? We bestaan al sinds 1786 en leveren sinds jaar en dag top kwaliteit vlees. Ook jij kunt nu kiezen voor die
kwaliteit want ons vlees bestel je binnen een paar klikken online. Wij leveren 98% van ons vlees vers uit! Slechts een enkel product is diepgevroren.

Horeca kwaliteit bij je thuis in de keuken – voor zowel je dagelijkse vlees als luxe vlees voor speciale gelegenheden.

Ieder stuk vlees dat je besteld gaat door de handen van één van onze slagers. Wij rekenen een dag om je bestelling te verwerken zodat wij er alle zorg en aandacht aan kunnen besteden. Dan leveren we hem de dag daarop bij je af.

  • Bezorging vindt plaats tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De chauffeur belt circa 20 minuten voor aankomsttijd. De minimale bestelwaarde bedraagt €50,-. Bezorging is mogelijk op de volgende locaties en dagen:

- Van dinsdag t/m vrijdag in een straal van 40 km rondom Purmerend.
- Woensdag in Utrecht en omgeving.
- Vrijdag in Nijmegen en omgeving.

  • Wil je je bestelling afhalen? Dat kan op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur op het volgende adres: Hesseling Vlees, Binnenzeestraat 20, Purmerend. Voor afhalen hanteren wij geen minimale bestelwaarde.
  • Voor al je bestellingen geldt: er zit een dag tussen de bestelling en het ophalen/afleveren.

Vermeld voedselallergie en speciale wensen in het bestelformulier, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten