UMI Rib-Eye 200 days grain-fed – 220 gr

10,95

Premium Rib-Eye uit Uruguay 200 days grain-fed

UMI rundvlees is afkomstig van Uruguayaanse runderen die minimaal 200 dagen graan-gevoerd worden. Een uniek lange periode. Deze Black Angus runderen lopen het gehele jaar buiten op de uitgestrekte Uruguayaanse pampa’s en hebben een minimale leefruimte van 10.000 m2 per rund. Slechts een klein deel van de kudde wordt uiteindelijk geselecteerd voor de exclusieve UMI lijn. Het vlees heeft een minimale marmering score van vijf nodig om aan de kwaliteitseisen te voldoen. Daarom wordt de uiteindelijke selectie ook pas gemaakt tijdens de productie. Bovengenoemde factoren samen resulteren in zeer smaakvol, mals en juicy vlees.

Let op: het kan zijn dat de naam op de verpakking anders is dan wat je besteld hebt. Benamingen voor vlees zijn in andere landen niet altijd identiek aan de onze. Je ontvangt uiteraard wat je besteld hebt van ons.

 

Zie bezorgprocedure.

Wist je dat Hesseling vlees de oudste slagerij van Nederland is? We bestaan al sinds 1786 en leveren sinds jaar en dag top kwaliteit vlees. Ook jij kunt nu kiezen voor die
kwaliteit want ons vlees bestel je binnen een paar klikken online. Wij leveren 98% van ons vlees vers uit! Slechts een enkel product is diepgevroren.

Horeca kwaliteit bij je thuis in de keuken – voor zowel je dagelijkse vlees als luxe vlees voor speciale gelegenheden.

Ieder stuk vlees dat je besteld gaat door de handen van één van onze slagers. Wij rekenen een dag om je bestelling te verwerken zodat wij er alle zorg en aandacht aan kunnen besteden. Dan leveren we hem de dag daarop bij je af.

  • Woon je in Purmerend of Kwadijk? Dan kun je kiezen voor gratis bezorging per fiets bij een minimale bestelwaarde van €50,-.
  • Overige bezorging vindt plaats tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De chauffeur belt circa 20 minuten voor aankomsttijd. De minimale bestelwaarde bedraagt €50,-. Bezorging is mogelijk op de volgende locaties en dagen:

- Van dinsdag t/m vrijdag in een straal van 40 km rondom Purmerend.
- Woensdag in Utrecht en omgeving.
- Vrijdag in Nijmegen en omgeving.

  • Wil je je bestelling afhalen? Dat kan op vrijdag en zaterdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur op het volgende adres: Hesseling Vlees, Binnenzeestraat 20, Purmerend. Voor afhalen hanteren wij geen minimale bestelwaarde.
  • Voor al je bestellingen geldt: er zit een dag tussen de bestelling en het ophalen/afleveren.

Vermeld voedselallergie en speciale wensen in het bestelformulier, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten