Zeeuwsche Zoute Rook Luxe 100 gr.

9,05

Deze variant van Zeeuwsche Zoute wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. We raden Zeeuwsche Zoute Gerookt aan voor een rijke en rokerige toets aan elk gerecht. Zeker bij het grillen en BBQ-en geeft Zeeuwsche Zoute gerookt een unieke smaak- maar ook geursensatie.

Zie bezorgprocedure.

Op voorraad

Wist je dat Hesseling vlees de oudste slagerij van Nederland is? We bestaan al sinds 1786 en leveren sinds jaar en dag top kwaliteit vlees. Ook jij kunt nu kiezen voor die kwaliteit want ons vlees bestel je binnen een paar klikken online. Wij leveren 98% van ons vlees vers uit!

Horeca kwaliteit bij je thuis in de keuken – voor zowel je dagelijkse vlees als luxe vlees voor speciale gelegenheden.

Ieder stuk vlees dat je besteld gaat door de handen van één van onze slagers. Wij rekenen een dag om je bestelling te verwerken zodat wij er alle zorg en aandacht aan kunnen besteden. Dan leveren we hem de dag daarop bij je af.

  • Wij leveren landelijk van dinsdag t/m vrijdag tussen 17.00 uur en 22.00 uur bij een minimale bestelwaarde van €50,-.
  • Woon je in Purmerend of Kwadijk? Dan kun je kiezen voor gratis bezorging per fiets bij een minimale bestelwaarde van €50,-.
  • Wil je je bestelling afhalen? Dat kan op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur op het volgende adres: Hesseling Vlees, Binnenzeestraat 20, Purmerend.
    Voor afhalen hanteren wij geen minimale bestelwaarde.
  • Voor al je bestellingen geldt: er zit een dag tussen de bestelling en het ophalen/afleveren.

Vermeld voedselallergie en speciale wensen in het bestelformulier, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten