Argentijns Rundvlees

Het dier heeft het goed gehad, en dat proef je!

Rundvlees

Argentijns Rundvlees

Argentijnse Aberdeen Angus en Hereford runderen lopen, voordat ze met 20 tot 24 maanden geslacht worden, in alle vrijheid over subtropische graslanden; de pampa’s. Hier eten ze gras, alfalfa en klaver dat, dankzij de hoeveelheid regen, groeit tot lieshoogte. Groeihormonen zijn in Argentinië uit den boze, de runderen groeien dus 100% natuurlijk op. De enorme beweegruimte op de pampa’s is niet alleen goed voor de leefomstandigheden van de runderen. Ook de smaak van het vlees verbetert, door meer spiermassa, een verbeterde doorbloeding en meer intramusculair vet.

Heb je zin gekregen om met ons rundvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten