Don Pedro

Samen met de natuurlijke wijze waarop de runderen opgroeien, zorgt dit voor rundvlees met een fantastische smaak en malsheid. 

Rundvlees

Don Pedro

De Don Pedro runderen lopen over natuurlijke graslanden in Uruguay, de pampa’s. De vruchtbare gronden, ruime groene vlakten (2 voetbalvelden per dier), rivieren en het gematigd klimaat zorgen voor ideale leefomstandigheden. Een team van specialisten zorgt ervoor dat de runderen in het hele traject van pampa tot productie, zo goed mogelijk behandeld worden. Samen met de natuurlijke wijze waarop de runderen opgroeien, zorgt dit voor rundvlees met een fantastische smaak en malsheid.

Heb je zin gekregen om met ons rundvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten