Buytengewoon Veluwe Lam

Een verantwoord, smaakvol en stevig stuk lamsvlees voor op uw menukaart.

lamsvlees

Buytengewoon Veluwe Lam

Het Buytengewoon Veluwe lam komt voornamelijk van boerderijen tussen Elburg en Harderwijk aan het Veluwemeer. De lammeren lopen buiten en worden zo natuurlijk mogelijk grootgebracht. Hierbij wordt zeer diervriendelijk gewerkt en waarbij er door de boeren alles aan gedaan wordt om stress te voorkomen. Dit in combinatie met de wijze waarop er wordt geslacht zorgt voor een mooi, smaakvol en stevig stuk lamsvlees.

Heb je zin gekregen om met ons lamsvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten