Waarom Hesseling?

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees.

Bij Hesseling Vlees werken we met vaste leveranciers en doen we nooit concessies op het gebied kwaliteit van het vlees of de verwerking.

Kwaliteit

Daarom Hesseling!

Bij Hesseling Vlees ben je verzekerd van een continue kwaliteit. We werken met vaste leveranciers en doen nooit concessies op het gebied kwaliteit van het vlees of de verwerking. Wanneer je onze slagerij binnenstapt tref je dan ook geen grote productiehal waar vlees machinaal verwerkt wordt. In ons hypermoderne pand in Purmerend gaat ieder stuk vlees, net als 200 jaar geleden, nog steeds door slagers handen. Het ambacht van toen, in de markt van nu.

Pieter van Meel

Het verhaal van wild en gevogelte expert, meester poelier Pieter van Meel is er een van  ambacht en vakmanschap. Pieter ging al als kleine jongen mee op jacht in de polder, hielp mee met slachten, ving kippen voor een zakcentje en bij de kippenslachter leerde hij snel en goed kippen te plukken. Wild en gevogelte werden een passie! Ook zijn opvolgers de drie zoons Thomas, Wijnand en Maurits van Meel handelen vanuit deze passie. Bij Hesseling Vlees bestel je ook wild en gevogelte van Pieter van Meel, vlees, gevogelte en wild komen in dezelfde levering aan.

 

Slagerij Runderkamp

De familie Runderkamp is een oud Volendams geslacht. Al sinds 1884 vol passie actief, toen de eerste officiële slagerij door de over- overgrootvader van Niels en Sandra in Volendam werd geopend. Het geheime wapen van de Volendammers zit ‘m in de passie voor mooi vlees. Lekker eten zit in het DNA van de familie en staat al eeuwen in het familiewapen gegraveerd. Tot op de dag van vandaag staat iedereen bij Runderkamp elke dag klaar voor de klant, om de lekkerste gerechten te bereiden en de mooiste stukken vlees te verkopen. Hesseling Vlees werkt nu 2 jaar samen met Niels Runderkamp en levert o.a. zijn ambachtelijke bereide vleeswaren.

Veldboer Eenhoorn Horeca & Grootverbruik

Veldboer Eenhoorn Horeca & Grootverbruik is dé totaalleverancier van horeca benodigdheden voor horeca & verenigingen in Noord-Holland. Binnen dit familiebedrijf staat klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel. De kwaliteit wordt gewaarborgd door met gerenommeerde leveranciers samen te werken, waarbij zo veel mogelijk de samenwerking wordt aangegaan met lokale partners. Door continu in te spelen op de ontwikkelingen in de markt kunnen Hesseling Vlees en Veldboer Eenhoorn Horeca de klanten samen blijven voorzien in hun behoeften.

Slagerij Edelbrons

Slagerij Edelbrons heeft een sterk regionale karakter. Midden in de Peel in Ysselsteyn, op de boerderij van Frank Schepers groeit “Het Peelvarken” op. Alle varkens worden geslacht in een kleine ambachtelijke slagerij. Slager Joos Truijen heeft een doel: Vlees leveren waarbij alleen de aanblik en de geur, mensen al laat watertanden. Joos is al zijn hele leven slager en gebruikt zijn ervaring en passie om eigen, bijzondere recepturen te ontwikkelen. Het begint met de beste stukken varkensvlees en hertenvlees van dieren die het goed hebben gehad. Vanaf daar gebeurt alles in eigen beheer; het uitsteken van de botten en het ontleden. De rug wordt gebruikt voor  turfspek, de nek voor de Koppa de Peel en de buik levert uiteindelijk mooie stukjes Pancetta de Peel op. De charcuterie van slagerij Edelbrons is verkrijgbaar bij Hesseling Vlees.

Heijdra Vleesvee

Een deel van de Hollandse melkkoeien is na haar carrière als melkkoe geschikt om nog te zorgen voor kwaliteitsrundvlees. Heijdra Vleesvee in IJsselstein koopt deze runderen van bedrijven in Nederland en onze buurlanden. De runderen verblijven vervolgens enkele maanden in comfortabele, ruime hellingstal waar ze minstens 120 dagen de tijd krijgen om uit te groeien tot een volwaardige vleeskoe. Heijdra Vleesvee is een van de initiatiefnemers van de Keten Duurzaam Rundvlees, waarbij verschillende vleesveehouders, slachterijen, grossiers, slagers en andere afnemers van kwaliteitsrundvlees zijn aangesloten.  

Portfolio

ONS VLEES OP DE KAART

Corrie

“Erg mooi en zo smakelijk gepresenteerd! Vakmanschap is meesterschap! Veel succes.”

Corrie Zeeman

Grand café van Bourgogne Schoorl

“Hesseling staat bij mij voor kwaliteit, dat is altijd top! En de service kan niet beter, het team van Hesseling heeft me door de jaren heen ontzettend geholpen. Zeker een van mijn beste leveranciers.”

Mattijs Kaptein

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten