werken bij Hesseling

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.

vacatures

WERKEN BIJ HESSELING VLEES

Wil jij werken in een kleinschalig, professioneel team bij de oudste en beste horecaslagerij van Amsterdam en omstreken? Neem het heft in handen en solliciteer vandaag nog op een van de openstaande vacatures. Je wordt ontvangen in een hardwerkend team waar collegialiteit van groot belang is. Het team bestaat uit verschillende personen met ieder een eigen talent. Hesseling gaat er vanuit dat iedereen een talent heeft die benut kan worden. Samen gaan wij iedere dag voor kwalitatief vlees en goede service aan de klanten. Hieronder staan de functies:

Direct solliciteren of meer informatie?

Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar: personeelszaken@hesseling.nl. Noem daarbij in ieder geval jouw motivatie om bij Hesseling Vlees te werken en je werkervaring. Staat hierboven geen passende vacature maar wil je wel bij ons werken? Een open sollicitatie is altijd welkom.

Vanwege de maatregelen rondom het corona virus zal een eventueel kennismakingsgesprek telefonisch of via videobellen plaatsvinden.

Wil je meer informatie over de vacatures, Hesseling Vlees of het sollicitatiegesprek? Neem dan contact op met Sabine van Leeuwen. Mail naar personeelszaken@hesseling.nl. of bellen naar 0299 621 421.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten