Zuid-Amerikaans rundvlees

Rundvlees uit Zuid-Amerika van de allerhoogste kwaliteit.

Rundvlees

Zuid-Amerikaans

Een unieke combinatie van kwaliteit uit Zuid-Amerika en smaakbeleving van graan gevoerd rundvlees. De runderen hebben alle vrijheid om rond te lopen over natuurlijke graslanden, de pampa’s. De vruchtbare gronden, ruime groene vlakten, rivieren en het gematigd klimaat zorgen voor ideale leefomstandigheden. In de eindfase krijgen de Hereford runderen 90 tot 120 dagen een uitgebalanceerd dieet met graan als hoofdbestanddeel. Dit maakt het vlees fijn en licht gemarmerd. Wanneer de dieren tussen de 20 en 24 maanden zijn, worden ze geslacht bij een gewicht tussen de 400 en 460 kilo.

Heb je zin gekregen om met ons rundvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten