Duurzaamheid

Een hoog voedselveiligheid niveau

certificaten 

Hesseling Vlees en kwaliteit, duurzaamheid en voedselveiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om dit extra te onderstrepen en garanderen werken wij met verschillende certificeringen.

Wij zijn in het bezit van de volgende certificeringen:
FSSC 22000-Food & FSSC 22000-Food – De FSSC 22000 is de eerste wereldwijde standaard voor de gehele voedingsmiddelenindustrie op het gebied van procesbeheersystemen van voedselveiligheid en is GFSI goedgekeurd. Deze certificering biedt een kans om internationale harmonisatie binnen de industrie te realiseren.
EG 853/2004 – Alle levensmiddelen bedrijven zijn verplicht te beschikken over een voedselveiligheidssysteem dat gebaseerd is op de HACCP-systematiek. De NVWA controleert op de naleving van dit systeem.
Certificaat deelnemer KDV – Keten Duurzaam Varkensvlees staat voor een duurzame manier van varkenshouden, zodat iedereen kan genieten van een verantwoord stukje varkensvlees. De keten is 100% Nederlands en verbeteringen op het gebied van dierenwelzijn en milieu staan centraal.

Bij Hesseling Vlees blijven wij onszelf continue ontwikkelen en uitdagen om de hoogst mogelijke standaard te garanderen. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, duurzame mogelijkheden en zetten ons alle dagen in om het hoge voedselveiligheid niveau te waarborgen.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten