Charcuterie

Authentieke producten met karakter.

vleeswaren

Charcuterie

Authentieke producten met karakter vind je terug in ons charcuterie assortiment. Hesseling Vlees importeert de mooiste hammen uit Frankrijk, Italië en Spanje. Neem bijvoorbeeld de hammen van Carrasco en de Bellota of worsten zoals chorizo en Salchichon uit Spanje. Of onze Italiaanse Cullatello di Zibello, misschien wel de mooiste ham uit Italië. Uit Frankrijk halen we de Bayonne; de beste ham die in Frankrijk gemaakt wordt. Ook biedt Hesseling Vlees een assortiment gesneden vleeswaren. Gas verpakt per 500 gram.

Zin gekregen om met ons assortiment aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten