Redefine Meat: A Whole Different Animal

Dit innovatieve, baanbrekende product biedt je ‘s werelds eerste 3D geprinte vlees. Duurzaam en volledig plantaardig. Jarenlange studies, met als doel je een ervaring te bieden die vergelijkbaar is met eten van dierlijk vlees, zijn er aan vooraf gegaan. Want wat maakt vlees nou precies zo lekker? Bij Redefine Meat hebben ze ieder detail van vlees, tot op moleculair niveau bestudeerd. Het gaat immers niet alleen om smaak maar ook om structuur, mondgevoel, geur, kleur en malsheid. Een perfecte combinatie van deze factoren maakt dat we zo gek zijn op vlees. Door middel van de nieuwste technologieën hebben de makers van Redefine Meat deze factoren fantastisch weten te evenaren. Hun ‘New Meat’ wordt laagje voor laagje opgebouwd met enkel plantaardige grondstoffen als basis. Dit geavanceerde proces is tot in de puntjes afgesteld om het perfecte stukje ‘vlees’ te creëren.

Van burger tot steak

Bij Redefine Meat brengen ze de definitie van plantaardig vlees naar een geheel nieuw niveau. Ieder stuk vlees heeft zijn eigen, specifieke structuur, smaak en mondgevoel. Een burger is natuurlijk compleet anders van structuur dan een steak of bavette. En dat is nu juist wat het ‘New Meat’ zo speciaal maakt. Deze unieke, uiteenlopende structuren van vlees worden namelijk perfect nagebootst. Op deze manier spreekt Redefine Meat vegetariërs en flexitatiërs aan maar des te meer óók de carnivoren. Door deze aanpak en het verbluffende resultaat zijn ook wij bij Hesseling Vlees, als echte carnivoren, overtuigd.

Voor de één een toevoeging aan een uitgebalanceerd dieet in combinatie met vlees, voor de ander een welkome aanvulling op een vegetarisch eetpatroon. Totaal anders dan het plantaardige ‘vlees’ dat je eerder hebt geproefd.

‘New meat’ bij jou in de keuken

Hesseling Vlees heeft het genoegen om het ‘nieuwe vlees’ van Redefine Meat bij jou in de keuken te leveren. Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de smaak, structuur en het mondgevoel? We laten je graag proeven en vertellen je meer over de mogelijkheden en technologie achter het product. Zo kun jij op jouw beurt je gasten kennis laten maken en laten genieten van dit bijzondere ‘vlees’. Proeven is geloven!

redefine meat, new meat 3d geprint vlees plantaardig vlees vleesvervanger kebab

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten