Gehakt

Handmatig gemalen en gekruid

Diversen

Gehakt

Met verschillende ‘platen’ bepalen onze slagers de structuur en grofheid van het gehakt. Na het malen blijft het vlees naturel of worden peper en zout of andere kruidenmixes toegevoegd. Indien gewenst draaien we handmatig ballen an het gehakt.

Bij Hesseling Vlees kan je kiezen voor rundergehakt, halfomhalfgehakt, kippengehakt of lamsgehakt.

Wil je een speciale gehakt(bal) laten draaien? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Zin gekregen om met ons assortiment aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten