veenweide moerkalf

De smaak van vroeger.

Kalfsvlees

Veenweide Moerkalf

Het Veenweide Moerkalf blijft minstens 8 maanden bij de moederkoe. De kalfjes drinken melk bij ‘de moer’ en lopen vrij rond. ’s Winters in de postal op stro en ‘s zomers op de veenweiden van Waterland. Het extensieve, natuurbewuste gebruik van de natuurweiden zorgt voor een gezonde en gevarieerde grasmat; de basis voor de kwaliteit van het kalfsvlees. Naast een gevarieerd dieet krijgen de kalveren alle tijd om te groeien. Het vlees van het Veenweide Moerkalf heeft dan ook de smaak van vroeger, de smaak van natuur.

Heb je zin gekregen om met ons kalfsvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten