SimmEntal

Simmental is een oeroud ras dat gekenmerkt wordt door zijn vetbedekking, fijne structuur en goede vetmarmering.

Rundvlees

Simmental

Simmental is een oeroud ras dat gekenmerkt wordt door zijn vetbedekking, fijne structuur en goede vetmarmering. Het is een middelgroot rund met stevige botten en sterke spieren, ontstaan door een kruising tussen grote Duitse runderen en een kleiner Zwitsers ras. Haar naam dankt de Simmental aan het gebied waar zij voor het eerst gefokt werd: de Simme valei in Zwitserland. Het Simmental rund van Hesseling Vlees heeft minimaal 3 jaar een heerlijk leven op de alpenweide in Oostenrijk en Duitsland. Hier lopen de runderen op hellingen en eten ze gras, bloemen en kruiden. En dat proef je terug in de karakteristieke smaak van het vlees. De runderen groeien in hun eigen tempo en moeten een minimale leeftijd van drie jaar bereiken, en dat is te merken.

Heb je zin gekregen om met ons rundvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten