Belgisch Blauw

Kalfsvlees met romige smaak en fijne structuur.

Kalfsvlees

Belgisch Blauw

Het vlees van het Belgisch Blauw kalf is wit van kleur, romig van smaak, heerlijk mals en sappig. Het heeft een fijne structuur en een laag vetgehalte. De kalveren uit België worden op een latere leeftijd geslacht. Hierdoor zijn de kalveren iets zwaarder bij de slacht. Dit zorgt voor een optimale kwaliteit. Belgisch Blauw wordt gekenmerkt door de witte kleur, romige smaak, juiste bevleesdheid en vetbedekking. Dit komt voort uit een dieet van melk en speciaal geselecteerd maïs en granen dat de kalveren gedurende de gehele opfokperiode krijgen. 

Heb je zin gekregen om met ons kalfsvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten