Palmesteyn Boeuf Blonde

Een uniek stuk vlees van eigen bodem.

Rundvlees

Palmesteyn Boeuf Blonde

Palmesteyn is een uniek stuk vlees van eigen bodem. De basis is het Franse ras Blonde d’Aquitaine, dat ondertussen al dertig jaar gefokt wordt in Nederland en de Bohemen. Kern van het concept zijn extensieve boerderijen in de Betuwe, Twente en de Bohemen. De kuddes lopen vrij buiten in de uitgestrekte weiden en aansluitende bosranden. De stieren lopen bij de koppels om op natuurlijke manier zorg te dragen voor de nakomelingen. De kalfjes worden natuurlijk geboren en zij lopen en zogen de hele zomer bij de moeder. In de winter staan de dieren in grote potstallen op stro. Door de natuurlijke en extensieve manier van fokken kan het dier zich langzaam en goed ontwikkelen. Door de rust, ruimte, gezond en gevarieerd voedsel is het vlees van Palmesteyn Boeuf Blonde bijzonder smaakvol, mooi van kleur en structuur en bovendien zeer mals en gezond. Dit tezamen geeft garantie voor kwaliteit en puurheid.

Heb je zin gekregen om met ons rundvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten