in de media
Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jijzelf of jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.
@ Hesseling
Blog
Recept | Pasta Parmigiano met krokant gebakken eendenbout
Wij houden van Italiaanse klassiekers. Weinig ingrediënten maar wel ingrediënten van goede kwaliteit en met veel smaak. In dat kader delen we vandaag het recept van pasta parmigiano met je. Simpel maar o zo smaakvol. Ga vooral voor pasta en kaas van goede kwaliteit....
Recept | Pasta Carbonara
Pasta carbonara, klassiek recept Pasta Carbonara is naast pasta Bolognese toch wel één van de bekendste pastagerechten die je in bijna ieder Italiaans restaurant op de kaart ziet staan. En nee, voor die kenmerkende smeuïge structuur gebruik je zeker geen room. Dat is...
Recept | Pittige kippenvleugels met smashed sprouts
Recept | Pittige kippenvleugels met geroosterde, kruidige spruit Comfortfood om je vingers bij af te likken! Letterlijk, want deze kippenvleugels eet je natuurlijk gewoon met je handen. Een beetje sticky, een beetje zoet en met een goede spicy touch. Kortom alles wat...
Ouderwetse gehaktballen uit de jus met boerenkool stamppot
Ouderwetse gehaktballen met boerenkool Boerenkool eet je met worst, toch!? Nou, deze keer gaan we voor een gehaktbal. Wij kunnen je namelijk vertellen dat deze oer-Hollandse Stamppot echt heel erg lekker is met een ouderwetse gehaktbal uit de jus. En het recept van...
Recept | Zoervleisj (zuurvlees)
Recept Limburgs zuurvlees met friet Één van de bekendste gerechten uit het zuiden van ons land; Limburgs Zoervleisj, oftewel zuurvlees. Het heeft niet de meest aantrekkelijke naam, want wie wil er nou zuur vlees? Maar lekker is het zeker. Echt zuur kunnen je het...
Recept | Boeuf Stroganoff
Recept Boeuf Stroganoff De oorsprong van boeuf stroganoff Boeuf Stroganoff is een Russisch gerecht dat wereldwijd bekend is. Het is vernoemd naar één van de Russische Stroganoff graven die in de 18e eeuw leefden. Maar of het nou ontstaan is doordat graaf Aleksandr...
Recept | Gnocchi met gerookte eendenborst, pastinaak-saffraan crème en geroosterde spruit
Gebakken salieboter gnocchi met gerookte eendenborst, pastinaak-saffraan crème en geroosterde spruit Is het geen plaatje dit gerecht? Naast dat het er mooi uitziet is het ook echt ontzettend lekker. Zelf gnocchi maken lijkt lastiger dan het is en is meer dan de moeite...
Recept | Oud Hollandse Hachee met kruidige hutspot
Hachee van runder sukade met hutspot Hachee is al sinds jaar en dag een typisch gerecht uit de Nederlandse keuken. Rundvlees wordt langzaam gegaard met veel uien, kruiden en zuren. De oorsprong van dit gerecht gaat zeker al terug tot in de middeleeuwen. Het woord...
Recept | Tajine met rundvlees en dadel
Rundvlees tajine met dadels, abrikozen en krenten De tajine is al een eeuwenoud gebruiksmiddel in de Berberse keuken en onder nomaden. Toentertijd ideaal om mee op een lange reis te nemen aangezien je er allerlei éénpansgerechten in kan maken én hem meteen gebruikt...
Recept | Lemon chicken met pasta salade
Lemon chicken met casarecce pasta salade met gegrilde groentes Wat ons betreft verveelt de Italiaanse keuken nooit. Pure ingrediënten en smaken om je vingers bij af te likken. In dit recept gebruiken we kipfilet met vel. Net wat smaakvoller dan gewone kipfilet. Vooral...
Neem contact met ons op
Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.
Openingstijden
M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon: Gesloten
Hesseling Vlees
Binnenzeestraat 20
1446 AB Purmerend
Tel: 0299 62 1421
info@hesseling.nl
orders@hesseling.nl(zakelijk) thuis@hesseling.nl(particulier)