in de media

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jijzelf of jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.

@ Hesseling

Blog

Recept | Magret de Canard a l’Orange

Recept | Magret de Canard a l’Orange

Magret de canard met sinaasappelsaus, witlof en bospeen Recept voor vier personen Als je het over Franse klassiekers hebt dan staat Magret de Canard a l’Orange zeker hoog genoteerd. Loop een willekeurige brasserie in Frankrijk in, en je vindt het op de kaart. En dat...

Lees meer
Recept | Varkenshaas met Italiaanse kruiden

Recept | Varkenshaas met Italiaanse kruiden

Varkenshaas met Italiaanse kruiden, gebakken gnocchi, pompoenpuree en geroosterde spruiten   Varkenshaas is een mager en graag gegeten stukje varkensvlees. De klassieke variant met champignonroomsaus kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Voor iedereen die op zoek is...

Lees meer
Recept | Waldkorn met kip-bospaddenstoelen ragout

Recept | Waldkorn met kip-bospaddenstoelen ragout

kip-bospaddenstoelen ragout in waldkorn bol Zelf ragout maken hoeft niet lastig te zijn! Deze ragout met paddenstoelen en kipfilet is namelijk zo klaar. En zeg nou zelf, in zo'n waldkornbol ziet het er meteen aantrekkelijk uit. Serveer er een frisse salade bij en je...

Lees meer
Recept | Roti

Recept | Roti

Wist je dat roti zijn oorsprong vindt in India en niet in Suriname? Duizenden jaren geleden werd ontdekt dat je door het fijnstampen van tarwe meel kreeg. Vermengt met wat water bakten ze hier op een hete steen een soort platte schijven van. Het woord ‘roti’ duidt dan...

Lees meer
Recept | Dopiaza

Recept | Dopiaza

Indiase curry - Dopiaza Dopiaza is een Indiase curry waarbij de naam eigenlijk al aangeeft om wat voor gerecht het gaat. ‘Do’ betekent namelijk twee in het Hindi en ‘piaza’, uien. Oftewel twee uien. En dan hebben we het niet over de hoeveelheid ui die in het gerecht...

Lees meer
Recept | Vietnamese salade met spicy gehakt en nuoc cham

Recept | Vietnamese salade met spicy gehakt en nuoc cham

In de Vietnamese keuken zijn er twee ingrediënten die je in vrijwel alle gerechten terugvindt; rijst en vissaus, zo ook in dit gerecht. Deze lauwwarme salade is op basis van rijstnoedels met fris gekruid, licht spicy gehakt en laat je echt een stukje Vietnam proeven....

Lees meer
Recept | Kip Teriyaki met geroosterde groenten

Recept | Kip Teriyaki met geroosterde groenten

Kip Teriyaki met geroosterde groenten Als we het in Nederland over teriyaki hebben dan denk je al snel aan een zoetige saus op basis van sojasaus. Heb je het in Japan over teriyaki dan gaat het echter over de manier van bereiden. Teriyaki betekent zoveel als het...

Lees meer
Wat is diamanthaas of Jodenhaas?

Wat is diamanthaas of Jodenhaas?

Diamanthaas, ook wel Jodenhaas genoemd, is een mals stuk vlees uit de schouder van het rund. Maar hoe komt dit stukje vlees nou eigenlijk aan zijn naam? Wij leggen het je uit. Geen vlees uit de achterbout Mensen die het Joods-orthodoxe geloof aanhangen mogen volgens...

Lees meer
Recept | Flatbread met kipshoarma

Recept | Flatbread met kipshoarma

Recept Flatbread met kipshoarma, ingelegde groenten en saus met gepofte knoflook en gochujang Wie houdt er niet van op zijn tijd, een goed broodje shoarma. Met dit recept tover je dit simpele gerecht om tot een wat meer culinaire versie. Geen zorgen, de bereiding...

Lees meer

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten