in de media

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jijzelf of jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.

@ Hesseling

Blog

Recept | Pasta Parmigiano met krokant gebakken eendenbout

Recept | Pasta Parmigiano met krokant gebakken eendenbout

Wij houden van Italiaanse klassiekers. Weinig ingrediënten maar wel ingrediënten van goede kwaliteit en met veel smaak. In dat kader delen we vandaag het recept van pasta parmigiano met je. Simpel maar o zo smaakvol. Ga vooral voor pasta en kaas van goede kwaliteit....

Lees meer
Recept | Pasta Carbonara

Recept | Pasta Carbonara

Pasta carbonara, klassiek recept Pasta Carbonara is naast pasta Bolognese toch wel één van de bekendste pastagerechten die je in bijna ieder Italiaans restaurant op de kaart ziet staan. En nee, voor die kenmerkende smeuïge structuur gebruik je zeker geen room. Dat is...

Lees meer
Recept | Pittige kippenvleugels met smashed sprouts

Recept | Pittige kippenvleugels met smashed sprouts

Recept | Pittige kippenvleugels met geroosterde, kruidige spruit Comfortfood om je vingers bij af te likken! Letterlijk, want deze kippenvleugels eet je natuurlijk gewoon met je handen. Een beetje sticky, een beetje zoet en met een goede spicy touch. Kortom alles wat...

Lees meer
Ouderwetse gehaktballen uit de jus met boerenkool stamppot

Ouderwetse gehaktballen uit de jus met boerenkool stamppot

Ouderwetse gehaktballen met boerenkool  Boerenkool eet je met worst, toch!? Nou, deze keer gaan we voor een gehaktbal. Wij kunnen je namelijk vertellen dat deze oer-Hollandse Stamppot echt heel erg lekker is met een ouderwetse gehaktbal uit de jus. En het recept van...

Lees meer
Recept | Zoervleisj (zuurvlees)

Recept | Zoervleisj (zuurvlees)

Recept  Limburgs zuurvlees met friet Één van de bekendste gerechten uit het zuiden van ons land; Limburgs Zoervleisj, oftewel zuurvlees. Het heeft niet de meest aantrekkelijke naam, want wie wil er nou zuur vlees? Maar lekker is het zeker. Echt zuur kunnen je het...

Lees meer
Recept | Boeuf Stroganoff

Recept | Boeuf Stroganoff

Recept Boeuf Stroganoff De oorsprong van boeuf stroganoff    Boeuf Stroganoff is een Russisch gerecht dat wereldwijd bekend is. Het is vernoemd naar één van  de Russische Stroganoff graven die in de 18e eeuw leefden. Maar of het nou ontstaan is doordat graaf Aleksandr...

Lees meer
Recept | Oud Hollandse Hachee met kruidige hutspot

Recept | Oud Hollandse Hachee met kruidige hutspot

Hachee van runder sukade met hutspot Hachee is al sinds jaar en dag een typisch gerecht uit de Nederlandse keuken. Rundvlees wordt langzaam gegaard met veel uien, kruiden en zuren. De oorsprong van dit gerecht gaat zeker al terug tot in de middeleeuwen. Het woord...

Lees meer
Recept | Tajine met rundvlees en dadel

Recept | Tajine met rundvlees en dadel

Rundvlees tajine met dadels, abrikozen en krenten De tajine is al een eeuwenoud gebruiksmiddel in de Berberse keuken en onder nomaden. Toentertijd ideaal om mee op een lange reis te nemen aangezien je er allerlei éénpansgerechten in kan maken én hem meteen gebruikt...

Lees meer
Recept | Lemon chicken met pasta salade

Recept | Lemon chicken met pasta salade

Lemon chicken met casarecce pasta salade met gegrilde groentes Wat ons betreft verveelt de Italiaanse keuken nooit. Pure ingrediënten en smaken om je vingers bij af te likken. In dit recept gebruiken we kipfilet met vel. Net wat smaakvoller dan gewone kipfilet. Vooral...

Lees meer

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten