in de media

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jijzelf of jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.

@ Hesseling

Blog

Recept | Bourgondische Sinterklaasstoof

Recept | Bourgondische Sinterklaasstoof

Recept Bourgondische Sinterklaasstoof Speciaal voor Sinterklaasavond hebben wij een recept voor een bourgondische Sinterklaasstoof voor je ontwikkeld. Een verrassend gerecht met de warme en smakelijke tonen van kruidnoten en een frisse touch op het eind. Perfect voor...

Lees meer

Week van de duurzaamheid #bethechange

Blog De week van de duurzaamheid: #bethechange Van 8 tot 17 oktober staan we in heel Nederland stil bij duurzaamheid, ons gedrag en de invloed hiervan op de aarde. Bij Hesseling Vlees hebben we duurzaamheid en onze impact op de natuur hoog in het vaandel staan. In...

Lees meer
Gorillas

Gorillas

Blog HESSELING & GorillasStel je voor, je hebt zin in een heerlijk stuk vlees maar bent vergeten te bestellen op onze website en je hebt geen tijd meer om naar de slager te gaan. Een extra meatless monday dan maar? Niet als het aan onze nieuwe partner ligt! Gorillas...

Lees meer
National Earth Day

National Earth Day

Blog 22 april: de Dag van de Aarde #maakeenminiverschilOp 22 april staat men wereldwijd al sinds 1970 stil bij duurzaamheid, ons gedrag en de invloed hiervan op de aarde. Dit jaar is het thema van de Dag van de Aarde “maak een miniverschil”. Bij Hesseling Vlees hebben...

Lees meer
De week van de slagers

De week van de slagers

Blog De week van de slagersBij Hesseling vind je geen grote productiehal vol machines maar vakkundige, specialistische medewerkers. Een team van 30 medewerkers werkt elke dag aan topkwaliteit. Voor ‘de week van de slagers’ vroegen we Hesseling slagers Perry, Ed en...

Lees meer
Verschillende soorten spek

Verschillende soorten spek

Blog Verschillende soorten spek.Denk je aan spek, dan denk je waarschijnlijk aan ontbijtspek, katenspek, of bacon. Maar, er zijn nog veel meer soorten spek. Een ding hebben de speksoorten gemeen; in de meeste gevallen bevat het veel vet. Hierdoor is het een echte...

Lees meer
Winterbarbecue

Winterbarbecue

Blog WinterbarbecueZou jij ook het liefst elke dag wel willen barbecueën? Dan hebben we goed nieuws voor je: er is geen enkele reden om te stoppen na de zomer. De winterbarbecue begint inmiddels zelfs een echte trend te worden. En een winterbarbecue is minstens zo...

Lees meer
Thanksgiving

Thanksgiving

Blog ThanksgivingDonderdag 26 november is het Thanksgiving. Thanksgiving is een Amerikaanse feestdag waarop dankbaarheid en lekker eten met mensen die je liefhebt centraal staan. Traditioneel zetten we tijdens Thanksgiving een kalkoen op tafel met bijgerechtjes zoals...

Lees meer
Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV)

Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV)

Blog Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV)Als het dier het goed heeft gehad, dan proef je dat. Een slogan die we bij Hesseling Vlees met elke productkeuze waarmaken. In mei 2020 hebben we dan ook weer een nieuwe stap in de richting van een zo duurzaam mogelijk assortiment...

Lees meer

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten