Onze horeca Slagerij

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt deze horeca slagerij ervoor dat jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.

since 1786

Horeca slagerij

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt deze horeca slagerij ervoor dat jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.

Samen met een team van 35 medewerkers werkt Barry van Leeuwen, sinds 2014 eigenaar van Hesseling Vlees, aan het importeren, rijpen en verwerken van verantwoord vlees van de allerhoogste kwaliteit.

“Als het dier het goed heeft gehad, dan proef je dat”. Niet zomaar een slogan, maar een die doorleeft in alle productkeuzes die Hesseling Vlees maakt. Zo werkt Hesseling Vlees, onder andere, met de DubbelDoel koe, het Ierse Farm2Fork rund en Zuid-Amerikaanse grain-fed runderen die in alle vrijheid hebben rondgelopen over subtropische graslanden, de pampa’s.

Naast toprestaurants levert Hesseling Vlees aan alle horecagelegenheden die kiezen voor kwaliteit. Van restaurant en grand café tot strandpaviljoen en cateraar, bij Hesseling Vlees weten we wat er in de zaak speelt. Onze slagers denken met je mee en leveren iedere dag kwaliteit op maat af.

 

Constante

Kwaliteit

Bij Hesseling Vlees ben je verzekerd van een continue kwaliteit. We werken met vaste leveranciers en doen nooit concessies op het gebied kwaliteit van het vlees of de verwerking. Wanneer je onze horeca slagerij binnenstapt tref je dan ook geen grote productiehal waar vlees machinaal verwerkt wordt. In ons hypermoderne pand in Purmerend gaat ieder stuk vlees, net als 200 jaar geleden, nog steeds door slagers handen. Het ambacht van toen, in de markt van nu.

HACCP

Voedselveiligheid

Bij Hesseling Vlees werken we uiteraard volgens de HACCP-richtlijnen en we zijn sinds 2005 EG-erkende horeca vleesleverancier (EG nummer 496). Hiermee is de voedselveiligheid en kwaliteit van onze producten gegarandeerd.

Geschiedenis

TRADITIE IN KWALITEIT

In 1786 opent een voorvader van Fons Hesseling aan de Oudezijds Voorburgwal 272 in Amsterdam de eerste vestiging Hesseling Vlees. De slagerij gaat vervolgens jarenlang van generatie op generatie over.

Vanaf 1960 werkt Fons Hesseling, als laatste generatie van de familie, hard aan de groei en continuïteit van het bedrijf. In 1975 wordt Frans Kanters aangenomen, die vanaf 1992 naast Fons Hesseling werkzaam is als directielid van Hesseling Vlees. Samen leggen de mannen de lat steeds hoger. En met succes. Het bedrijf groeit uit tot een begrip in de culinaire wereld.

In 1989 verhuist Hesseling Vlees naar Kwadijk, bij Purmerend. Vanuit een historische pand omringd door weilanden gaat het team van Hesseling Vlees verder waar de eerste generatie Hesseling in 1786 mee begon: het leveren van de allerhoogste kwaliteit en uitstekende service.

EEN NIEUWE EERSTE GENERATIE

In maart 2014 neemt Fons Hesseling als eigenaar van het bedrijf afscheid. Barry van Leeuwen werkt dan al 16 jaar als slager bij Hesseling Vlees en neemt het heft in handen. Onder zijn leiding groeit Hesseling uit het historische pand aan de Kwadijk. Eind 2018 zet Hesseling Vlees daarom opnieuw een stap richting het leveren van nog hogere kwaliteit.. Van de historische slagerij verhuist Hesseling Vlees naar een speciaal gebouwd, hypermodern pand aan de Binnenzeestraat 20. Vanuit dit toekomstbestendige pand zal Barry, samen met zijn team van 35 medewerkers, nog jarenlang vleesproducten van de allerhoogste kwaliteit leveren en Hesseling Vlees nog verder laten groeien. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten