Black Angus USA

Zacht, sappig en smaakvol rundvlees.

Rundvlees

Black Angus USA

Black Angus kalveren worden in de VS in de open lucht geboren en blijven bij hun moeder tot ze klaar zijn om te spenen. Daarna blijven ze op de boerderij en de Great Plains,  de uitgestrekte weilanden van Midden-Amerika. Het dieet van deze runderen bestaat voornamelijk uit gras. Tijdens de eindfase worden de runderen  naar ‘feedlots’ verhuisd. Hier krijgen de runderen die naar Europa gaan minimaal 100 dagen een energierijk graan-dieet. Het is dit energierijke dieet dat ervoor zorgt dat het rundvlees fijn gemarmerd is met ‘strepen en slierten’ wit vet in de spieren, het zogenaamde ‘intramusculaire vet’. Dit vet maakt het rundvlees zacht, sappig en smaakvol.

Heb je zin gekregen om met ons rundvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 621 412

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder. 

OpeningsTijden

M-V: 6:00 - 16:00
Zat: 6:00 - 13:00
Zon
: Gesloten

Hesseling Vlees

Binnenzeestraat 20
1446 AB Purmerend

Tel: 0299 621 421
info@hesseling.nl
orders@hesseling.nl