Ons team
Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor horecaslagerij Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak. Nu ook online te bestellen voor particulieren!
Ons Team
Bij horecaslagerij Hesseling Vlees vind je geen grote productiehal vol machines maar vakkundige, specialistische medewerkers die werken volgens de hoogste hygiënische normen. Van de slagers op de werkvloer tot de orderverwerking op kantoor; bij Hesseling vlees hebben alle medewerkers een passie voor mooi vlees. Dit doen we samen, we werken in een groeiend team van 40 hardwerkende mensen.
Bron van inspiratie
Bij Hesseling kun je nu ook online vlees bestellen voor thuis. Eenvoudig en ontzettend lekker.
Onze medewerkers
—
Barry van Leeuwen
Directeur-eigenaar
Meer over Barry
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 1999
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Om elke dag samen met mijn team 100% te gaan voor het hoogst haalbare
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Van speklapjes en stooflappen tot mooie grijpte Côte de Boeuf
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Langzaam garen
—
Sabine van Leeuwen
Management
Meer over Sabine
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2016
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Elke dag de uitdaging aangaan om samen met Barry en Mark de ontwikkeling van Hesseling op diverse gebieden aan te sturen en te verbeteren
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Het stuk vlees wat ik echt super vind is DubbelDoel Rib-Eye van de Big Green Egg maar ook bavette of gestoofde kalfswang vind ik lekker
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op lage temperatuur stoven of op de Big Green Egg heeft mijn voorkeur, deze geeft net iets extra’s aan het vlees
—
Arjan Stant
Inkoper
Meer over Arjan
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2017
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling en erg leuke collega’s
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Goed stuk Rib-Eye
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de BBQ
—
Sander Noach
Werkvoorbereider
Meer over Sander
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2008
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De diversiteit en afwisseling in werkzaamheden
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Tournedos en kipfilet
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Grillen of roosteren in de oven
—
Lisette Hoogland
Commercieel medewerker
Meer over Lisette
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2021.
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het is een prettige werkomgeving en de diversiteit die de dag altijd brengt. Er is altijd wat te doen.
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Een mooi stuk zijlende of longhaas. Maar kippendijen zijn ook altijd goed.
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Het liefst grill ik mijn vlees, als het even kan op de barbecue.
—
Levi Boon
Ontvangst Medewerker
Meer over Levi
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
—
Perry Lagas
Slager
Meer over Perry
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 1979
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Veel afwisseling in werkzaamheden
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Rib-Eye
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In een pannetje
—
Diane Eenhuizen
Slager in opleiding
Meer over Diane
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2013.
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling.
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Rib-eye.
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/grillen.
—
Ed Edelenbosch
Assistent Chef Slager
Meer over Ed
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Sinds november 2014
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hamburger
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/grillen
—
Esther Nooij
Productie medewerker
Meer over Esther
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling in werkzaamheden en leuke collega’s
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Kip, gehak en hamburgers
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Grillen is mijn favoriet maar meestal in de koekenpan
—
Jesse Hardeman
Productie medewerker
Meer over Jesse
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Vanaf december 2016.
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De leuke collega’s.
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstukje.
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/ bbq.
—
Renate Kroon
Order Picker
Meer over Renate
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling
Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Gepaneerde varkensschnitzel
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In de koekenpan met roomboter
—
Toan Hoang
productie medewerker
Meer over Toan
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
—
Sandra Du Pain
Productie medewerker
Meer over Sandra
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
—
Dylan Troff
Productie medewerker
Meer over Dylan
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since april 2017.
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De gezellige sfeer op de werkvloer.
Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Spare-Ribs.
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bbq.
—
Niels Post
Chauffeur
Meer over Niels
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2015
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Werken met Frank
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hamburger gekruid
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
BBQ
Patrick Vink
Chauffeur
Meer over Patrick
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
—
Joey Rison
Chauffeur
Meer over Joey
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2017.
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het onderweg zijn.
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Z.A. tournedos.
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de barbecue.
—
Donnie Blesing
Chauffeur
Meer over Donnie
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Van 2019-2020 en Since 2021.
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het rijden en de vrijheid die je hebt.
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk.
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In een pan.
—
Ivar Daman
Chauffeur
Meer over Ivar
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018.
Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Leuke collega’s en als chauffeur kom je de leukste restaurants tegen.
Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk.
Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Medium.
Neem contact met ons op
Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.
Openingstijden
M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon: Gesloten
Hesseling Vlees
Binnenzeestraat 20
1446 AB Purmerend
Tel: 0299 62 1421
info@hesseling.nl
orders@hesseling.nl(zakelijk) thuis@hesseling.nl(particulier)