Ons team

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor horecaslagerij Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak. Nu ook online te bestellen voor particulieren!

Ons Team

Bij horecaslagerij Hesseling Vlees vind je geen grote productiehal vol machines maar vakkundige, specialistische medewerkers die werken volgens de hoogste hygiënische normen. Van de slagers op de werkvloer tot de orderverwerking op kantoor; bij Hesseling vlees hebben alle medewerkers een passie voor mooi vlees. Dit doen we samen, we werken in een groeiend team van 30 hardwerkende mensen.

Bron van inspiratie

Onze medewerkers staan niet alleen voor elkaar, maar ook voor jou klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij het op de kaart zetten van nieuwe vleesgerechten, advies wilt over houdbaarheid, rijpheid en verpakkingswijze of een keer mee wilt slageren. Samen zorgen we voor een geweldige smaakbeleving voor de gast. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees.

Bij Hesseling kun je nu ook online vlees bestellen voor thuis. Eenvoudig en ontzettend lekker.

Onze medewerkers

Barry van Leeuwen

Directeur-eigenaar

Meer over Barry

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 1999

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Om elke dag samen met mijn team 100% te gaan voor het hoogst haalbare

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Van speklapjes en stooflappen tot mooie grijpte Côte de Boeuf

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Langzaam garen

Sabine van Leeuwen

Management

Meer over Sabine

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2016

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Elke dag de uitdaging aangaan om samen met Barry en Mark de ontwikkeling van Hesseling op diverse gebieden aan te sturen en te verbeteren

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Het stuk vlees wat ik echt super vind is DubbelDoel Rib-Eye van de Big Green Egg maar ook bavette of gestoofde kalfswang vind ik lekker

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op lage temperatuur stoven of op de Big Green Egg heeft mijn voorkeur, deze geeft net iets extra’s aan het vlees

Mark Bosman

General Manager

Meer over Mark

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Goede werksfeer en eindeloos mogelijkheden

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Onmogelijke vraag er is zoveel fantastisch vlees, maar als ik dan moet kiezen; Onglet, Côte de Boeuf, sukade en kalfs zwezerik

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Heet roosteren en vervolgens langzaam garen

Arjan Stant

Inkoper

Meer over Arjan

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2017

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling en erg leuke collega’s

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Goed stuk Rib-Eye

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de BBQ

Sander Noach

Werkvoorbereider

Meer over Sander

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2008

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De diversiteit en afwisseling in werkzaamheden

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Tournedos en kipfilet

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Grillen of roosteren in de oven

 —

Lysanne Paulus

Marketing & communicatie med.

Meer over Lysanne

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Vanaf maart 2020 ben ik in dienst. Daarvoor heb ik van september 2019 tot februari 2020 afstudeerstage bij Hesseling gelopen.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De samenwerking met de collega´s en de kansen en mogelijkheden die Hesseling biedt.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Tournedos of een speklapje van de BBQ.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Ik laat mijn vlees het liefst bereiden, gebakken of gegrild. In de zomer eet ik mijn vlees het liefst iedere dag van de BBQ.

 —

Lisette Hoogland

Commercieel medewerker

Meer over Lisette

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2021.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het is een prettige werkomgeving en de diversiteit die de dag altijd brengt. Er is altijd wat te doen.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Een mooi stuk zijlende of longhaas. Maar kippendijen zijn ook altijd goed.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Het liefst grill ik mijn vlees, als het even kan op de barbecue.

Ed Edelenbosch

Slager

Meer over Ed

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Sinds november 2014

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hamburger

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/grillen

Perry Lagas

Slager

Meer over Perry

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 1979

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Veel afwisseling in werkzaamheden

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Rib-Eye

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In een pannetje

Diane Stuifzand

Slager in opleiding

Meer over Diane

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2013.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Rib-eye.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/grillen.

Renate Kroon

Order Picker

Meer over Renate

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Gepaneerde varkensschnitzel

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In de koekenpan met roomboter

Tim van Leeuwen

productie med. / fiets koerier

Meer over Tim

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2019 en voor die tijd vond ik het altijd leuk om mijn vader te helpen met de kleine dingetjes.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Ik vind het allemaal leuk maar ik denk dat ik toch het leukst vind om op de bakfiets de stad door te gaan en toch overal te komen om de bestellingen te brengen.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Nou ik vind een lekker sappig kalfswangetje wel het lekkers, maar een knapperig speklapje vind ik ook heerlijk.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Ik alles goed maar op de barbecue smaakt het toch een stuk lekkerder.

Kylian Gieling

Productie Med./ Fiets Koerier

Meer over Kylian
Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Toan Hoang

productie medewerker

Meer over Toan

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Sandra Du Pain

Productie medewerker

Meer over Sandra

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Esther Nooij

Productie medewerker

Meer over Esther

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling in werkzaamheden en leuke collega’s

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Kip, gehak en hamburgers

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Grillen is mijn favoriet maar meestal in de koekenpan

Jesse Hardeman

Productie medewerker

Meer over Jesse

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Vanaf december 2016.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De leuke collega’s. 

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstukje.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/ bbq.

Francisco Cordova

Productie medewerker

Meer over Francisco

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De leuke collega’s.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Short ribs.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
BBQ!

Trini Gonzalez

Productie medewerker

Meer over Trini

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since december 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De werksfeer

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Spare ribs

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
BBQ

Dylan Troff

Productie medewerker

Meer over Dylan

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since april 2017. 

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De gezellige sfeer op de werkvloer. 

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Spare-Ribs. 

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bbq.

Marco Kikkert

Productie medewerker

Meer over Marco

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk en vleeswaren

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In een pannetje

Danny Winter

Hoofd chauffeur

Meer over Danny

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2016

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Geen voorkeur

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
BBQ

Patrick Vink

Chauffeur

Meer over Patrick

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Joey Rison

Chauffeur

Meer over Joey

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2017.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het onderweg zijn.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Z.A. tournedos. 

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de barbecue. 

Neil Williams

Chauffeur

Meer over Neil

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Al 35 jaar.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De collega’s. 

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Ribeye. 

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Gegrilld op houtskool.

Niels Post

Chauffeur

Meer over Niels

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2015

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Werken met Frank

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hamburger gekruid

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
BBQ

Chelsea Steenkamp

Chauffeur

Meer over Chelsea

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Danny Kruger

Chauffeur

Meer over Danny

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Ivar Daman

Chauffeur

Meer over Ivar

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Leuke collega’s en als chauffeur kom je de leukste restaurants tegen.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Medium.

Jenny Wormsbecher

Chauffeur

Meer over Jenny

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2015

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De vrijheid die je als chauffeur hebt. 

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de Barbecue, doorbakken.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 16:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten