Ons team

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor horecaslagerij Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.

Ons Team

Bij horecaslagerij Hesseling Vlees vind je geen grote productiehal vol machines maar vakkundige, specialistische medewerkers die werken volgens de hoogste hygiënische normen. Van de slagers op de werkvloer tot de orderverwerking op kantoor; bij Hesseling Vlees hebben alle medewerkers een passie voor mooi vlees. En we denken graag met je mee. Of je nu hulp nodig hebt bij het op de kaart zetten van nieuwe vleesgerechten, advies wilt over houdbaarheid, rijpheid en verpakkingswijze of een keer mee wilt slageren, Hesseling Vlees staat voor je klaar. Samen zorgen we voor een geweldige smaakbeleving voor de gast. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees.

Bron van inspiratie

Zit je boordevol ideeën en ben je altijd op zoek naar nieuwe producten? Wij ook!

Onze ervaren medewerkers denken met je mee en geven graag advies. Kom gerust eens met ons mee slageren. We helpen je bij het creëren van een nieuwe kaart, laten de verschillende mogelijkheden zien en proeven, adviseren over belangrijke elementen als houdbaarheid, rijpheid en de wijze van verpakken. Samen zorgen we voor een geweldige smaakervaring voor jouw gasten.

Onze medewerkers

Barry van Leeuwen

Directeur-eigenaar

Meer over Barry

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 1999

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Om elke dag samen met mijn team 100% te gaan voor het hoogst haalbare

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Van speklapjes en stooflappen tot mooie grijpte Côte de Boeuf

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Langzaam garen

Sabine van Leeuwen

Management

Meer over Sabine

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2016

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Elke dag de uitdaging aangaan om samen met Barry en Mark de ontwikkeling van Hesseling op diverse gebieden aan te sturen en te verbeteren

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Het stuk vlees wat ik echt super vind is DubbelDoel Rib-Eye van de Big Green Egg maar ook bavette of gestoofde kalfswang vind ik lekker

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op lage temperatuur stoven of op de Big Green Egg heeft mijn voorkeur, deze geeft net iets extra’s aan het vlees

Mark Bosman

General Manager

Meer over Mark

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Goede werksfeer en eindeloos mogelijkheden

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Onmogelijke vraag er is zoveel fantastisch vlees, maar als ik dan moet kiezen; Onglet, Côte de Boeuf, sukade en kalfs zwezerik

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Heet roosteren en vervolgens langzaam garen

Arjan Stant

Inkoper

Meer over Arjan

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2017

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling en erg leuke collega’s

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Goed stuk Rib-Eye

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de BBQ

Sander Noach

Werkvoorbereider

Meer over Sander

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2008

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De diversiteit en afwisseling in werkzaamheden

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Tournedos en kipfilet

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Grillen of roosteren in de oven

Karin Wals

Commercieel medewerker

Meer over Karin

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Sinds 2019

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De betrokkenheid en samenwerking van en met mijn collega’s. Om samen voor onze klanten voor het hoogst haalbare te gaan, in een dynamische branche met een nuchtere, open en informele sfeer.

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Moeilijke vraag, een kalfs zwezerik of een Pata Negra ham. Sinds ik bij Hesseling Vlees werk ben op een andere manier naar vlees gaan kijken en alles is zo ontzettend lekker.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten…Als Mark en Arjan tijdens de personeel barbecue achter de Green Egg staan ben ik er niet weg te slaan, dus ik laat het gewoon lekker klaar maken!

Peter Konings

Slager

Meer over Peter

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since September 2019.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Jack Bruin

Slager

Meer over Jack

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Ed Edelenbosch

Slager

Meer over Ed

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Perry Lagas

Slager

Meer over Perry

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 1979

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Veel afwisseling in werkzaamheden

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Rib-Eye

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In een pannetje

Diane Stuifzand

Slager in opleiding

Meer over Diane

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2013.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling.

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Rib-eye.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/grillen.

Leroy Schuurman

Slager in opleiding

Meer over Leroy

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Jesse Hardeman

Productie medewerker

Meer over Jesse

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Vanaf december 2016.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De leuke collega’s. 

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstukje.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/ bbq.

Dylan Troff

Productie medewerker

Meer over Dylan

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since april 2017. 

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De gezellige sfeer op de werkvloer. 

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Spare-Ribs. 

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bbq.

Marco Kikkert

Productie medewerker

Meer over Marco

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk en vleeswaren

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In een pannetje

Patricia Amartey

Productie medewerker

Meer over Patricia

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since juni 2019

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Samenwerken met collega’s en de sfeer op de werkvloer

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Kip

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
  Oven

Ornella Rojas

Productie medewerker

Meer over Ornella

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Esther Nooij

Productie medewerker

Meer over Esther

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling in werkzaamheden en leuke collega’s

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Kip, gehak en hamburgers

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Grillen is mijn favoriet maar meestal in de koekenpan

Trini Gonzalez

Productie medewerker

Meer over Trini

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since december 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De werksfeer

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Spare ribs

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
BBQ

Francisco Cordova

Productie medewerker

Meer over Francisco

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Frank de Ruiter

Operator

Meer over Frank

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Met zoveel verschillend en lekker eten bezig zijn

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Rib-Eye

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Regen wind, sneeuw of zon bij mij gaat alles op de BBQ

Renate Kroon

Order Picker

Meer over Renate

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Gepaneerde varkensschnitzel

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In de koekenpan met roomboter

Danny Winter

Hoofd chauffeur

Meer over Danny

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2016

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Geen voorkeur

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
BBQ

Gerard van Drempt

Chauffeur

Meer over Gerard

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Neil Williams

Chauffeur

Meer over Neil

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Al 35 jaar.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De collega’s. 

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Ribeye. 

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Gegrilld op houtskool.

Jan in de Berken

Chauffeur

Meer over Jan

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Joey Rison

Chauffeur

Meer over Joey

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2017.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het onderweg zijn.

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Z.A. tournedos. 

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de barbecue. 

Donny Wolffgramm

Chauffeur

Meer over Donny

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Sinds 2017.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Rijden en klanten blij maken met vlees.

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hamburger (het liefst op een broodje).

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Olie.

Jenny Wieman

Chauffeur

Meer over Jenny

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2015

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De vrijheid die je als chauffeur hebt. 

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de Barbecue, doorbakken.

Ivar Daman

Chauffeur

Meer over Ivar

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Leuke collega’s en als chauffeur kom je de leukste restaurants tegen.

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Medium.

Niels Post

Chauffeur

Meer over Niels

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2015

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Werken met Frank

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hamburger gekruid

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
BBQ

Danny Kruger

Chauffeur

Meer over Danny

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Donnie Blesing

Chauffeur

Meer over Donnie

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since september 2019

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het onderweg zijn. 

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Carpaccio. 

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Door me moeder of me vriendin. 

Frank Heijt

Chauffeur

Meer over Frank

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since september 2019

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Bezorgen van het vlees. 

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Tournedos/ Ribeye.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Medium.

Roy Poorte

Chauffeur

Meer over Roy

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Danjella Claessen

Stagiaire Sales & Marketing

Meer over Danjella

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since september 2019

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Dat ik de kans krijg om nieuwe dingen te leren.

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Entrecote of biefstuk.

Lysanne Paulus

Stagiaire Online Marketing

Meer over Lysanne

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
 Vanaf 2 september 2019 loop ik mijn afstudeerstage bij Hesseling.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De uitdaging van het onderzoek.

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Kipfilet of tournedos. Op de barbecue zie ik het liefst een speklapje.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Gebakken/ geroosterd.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder. 

OpeningsTijden

M-V: 6:00 - 16:00
Zat: 6:00 - 13:00
Zon
: Gesloten

Hesseling Vlees

Binnenzeestraat 20
1446 AB Purmerend

Tel: 0299 621 421
info@hesseling.nl
orders@hesseling.nl

Privacy verklaring