Recepten

Recept | Fattoush met kippendijen en Libanese dip

Recept | Fattoush met kippendijen en Libanese dip

Recept Fattoush met kippendijen en Libanese dip Het is dé salade van Libanon; Fattoush. Deze rijke maaltijdsalade eet je met krokant gebakken pita brood en een kruidige yoghurtdip. De sumak geeft het gerecht zijn typische, fris-zure touch. Gezond, laag in calorieën en...

Lees meer
Recept | In bruin bier gestoofd rundvlees met appelstroop

Recept | In bruin bier gestoofd rundvlees met appelstroop

Recept In bruin bier gestoofd rundvlees met appelstroop Volle en kruidige smaken zijn in de winter extra geliefd. In dit recept laten we riblappen van het Iers Hereford rund stoven in bruin bier en appelstroop. Geef het een paar uur de tijd en de zuren in het bier en...

Lees meer
Recept | Coq au Vin

Recept | Coq au Vin

Recept Recept | Coq au Vin Een gerecht dat zowel feestelijk als makkelijk is en ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee; Coq au Vin. Serveer je het met een etentje? Bereid het dan een dag van te voren. Dan heb je je handen de hele avond vrij en kunnen de smaken...

Lees meer
Recept | Chateaubriand met Madeira jus

Recept | Chateaubriand met Madeira jus

Recept Chateaubriand met Madeira jus Een mooi luxe gebraad voor de feestdagen en andere speciale momenten. De chateaubriand is afkomstig van het bovenste, dikke gedeelte van de ossenhaas en is boterzacht. Als je dit recept volgt heb je gegarandeerd een prachtig mals...

Lees meer
Recept | Gestoofde Kalfswang

Recept | Gestoofde Kalfswang

Recept Gestoofde Kalfswang Een chic stoofgerecht op tafel zetten? Dan zit je met gestoofde kalfswangen zeker goed. Opgemaakt met wat gegrilde groenten als bospeen en spruitjes heb je een mooi gerecht voor de feestdagen. Het fijne is dat het niet al te veel ‘hands on’...

Lees meer
Recept | Gebraden kalkoen

Recept | Gebraden kalkoen

Recept Gebraden kalkoen Gebraden kalkoen blijft één van de ultieme klassiekers als het om kerstgerechten gaat. Uiteraard wil je dan wel een sappige kalkoen op tafel toveren. Met dit recept, waarbij je de kalkoen voor het garen eerst pekelt, gaat dat zeker lukken. De...

Lees meer
Recept | Boeuf Bourguignon

Recept | Boeuf Bourguignon

Recept Recept | Boeuf Bourguignon Een geweldig, klassiek Frans stoofgerecht en één van onze favorieten: Boeuf Bourgignon. Mark, voormalig chef-kok en nu werkzaam bij Hesseling, deelt graag zijn persoonlijke recept met je. Gemaakt met de fijne, gemarmerde sukadelappen...

Lees meer
Recept | Bourgondische Sinterklaasstoof

Recept | Bourgondische Sinterklaasstoof

Recept Bourgondische Sinterklaasstoof Speciaal voor Sinterklaasavond hebben wij een recept voor een bourgondische Sinterklaasstoof voor je ontwikkeld. Een verrassend gerecht met de warme en smakelijke tonen van kruidnoten en een frisse touch op het eind. Perfect voor...

Lees meer

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten