Iberisch varken

Het lekkerste varkensvlees ter wereld, van het Iberisch zwartpootvarken.

varkensvlees

Iberisch varken

Het Iberisch zwartpootvarken, of Pata Negra wat ‘zwart hoefje’ betekent, staat bekend om zijn uitzonderlijke smaak. De Ibérico-varkens groeien op in de bossen en worden niet bijgevoerd. Dit zorgt voor de pure, authentieke smaak. Het Ibérico-varken is vooral beroemd vanwege de vleeswaren, zoals de Ibérico-ham, maar ook het verse vlees van dit dier wordt wereldwijd geprezen als het lekkerste varkensvlees.

Heb je zin gekregen om met ons varkensvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten