Silver Fern Farms

Samen met de aangesloten boeren en de slagers zorgt Silver Fern voor 100% grasgevoerd en traceerbaar, heerlijk lamsvlees.

lamsvlees

Silver Fern Farms

De Nieuw Zeelandse Silver Fern Farms lammeren groeien op in de buitenlucht waar zij kunnen grazen en bewegen. Ze groeien dus rustig en vrij op, zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit zorgt ervoor dat het vlees mager, mals en bijzonder smaakvol is. Samen met de aangesloten boeren en de slagers zorgt Silver Fern voor 100% grasgevoerd en traceerbaar, heerlijk lamsvlees.

Heb je zin gekregen om met ons lamsvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten