Online vlees kopen bij de slager

Vleeswaren en charcuterie online bestellen

Vers gesneden vleeswaren

Voor op brood, door een salade of bij de borrel. Verse vleeswaren zijn voor velen onderdeel van de dagelijkse kost. Bestel je vlees bij ons online vergeet dan niet een kijkje te nemen bij de vleeswaren. Altijd lekker om erbij te bestellen. Je vindt bij ons onder andere gesneden grillworst, ambachtelijke slagersham en roasted ham, rosbief, salami en pastrami. Allemaal vers voor je gesneden.

Vleeswaren en worsten voor de borrelplank

Een lekkere borrelplank samenstellen? Bestel dan eens wat Mediterrane vleeswaren zoals serranoham, pastrami, chorizo of prosciutto crudo. Ook onze Franse droge worsten in verschillende smaken of droge metworst zijn heerlijke aanvullingen voor op je borrelplateau. Ook deze kun je bij ons bestellen.

Je charcuterie vers geleverd

Als je je vleeswaren of charcuterie bij ons besteld, leveren wij deze gegarandeerd vers. Je bestelling wordt ingepakt met speciale koelelementen en op de dag van verzending geleverd. Hesseling vlees is een ambachtelijk werkend bedrijf. Je bestelling wordt met zorg, speciaal voor jou klaargemaakt.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten