Blog

HESSELING &
Gorillas

Stel je voor, je hebt zin in een heerlijk stuk vlees maar bent vergeten te bestellen op onze website en je hebt geen tijd meer om naar de slager te gaan. Een extra meatless monday dan maar? Niet als het aan onze nieuwe partner ligt!

Gorillas is een online kruidenierswinkel, producten van hoge kwaliteit tegen supermarktprijzen binnen 10 minuten bij jou thuisbezorgd, op de fiets! Geloof je het niet? Check de stories op instagram of nog beter; probeer het zelf uit! Download de app, kies je boodschappen (vergeet je Hesseling Vlees niet!) en binnen tien minuten kan het vlees de pan in.

Hesseling Vlees is trots op deze samenwerking. Duurzaamheid staat, net als bij ons, hoog op de agenda bij Gorillas, zo bezorgen zij 100% uitstoot vrij. Dankzij Gorillas kunnen nog meer mensen thuis genieten van vlees van restaurantkwaliteit.

Gorillas bezorgen momenteel in (delen van) Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht maar groeien net zo snel als ze bezorgen. Houd de app in de gaten om te zien wanneer ook jij kunt bestellen.