[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”30″ include_categories=”60″ columns_number=”3″ orderby=”popularity” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_shop]

Online vlees kopen bij de slager

Kippenvlees en gevogelte online bestellen

Eendenborst, gekonfijte eendenbout en parelhoen

In Frankrijk wordt het veelvuldig gegeten en ook in Nederland eten we het steeds vaker; eend. Vooral de eendenborst, ook wel eendenfilet en de gekonfijte eendenbout zijn populair. Maar ook een heerlijke, gerookte eendenborst bestel je bij ons online. Heb je wel eens parelhoen geprobeerd? In onze webshop bieden wij de parelhoen suprême filet aan. Zowel het vel als het eerste lid van het vleugelbotje zitten nog aan deze filet. Een smaakvol stukje vlees en feestelijk alternatief voor kip.

Je kip altijd vers geleverd

Bestel je kip of anders vlees bij ons online, dan kun je er van uitgaan dat wij je bestelling gegarandeerd vers leveren. Je bestelling wordt met speciale koelelementen verpakt en op dezelfde dag geleverd als dat wij het verzenden. Hesseling vlees is een ambachtelijk werkend bedrijf. Je bestelling wordt met zorg, speciaal voor jou klaargemaakt.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten