since 1786

Hesseling

Vlees

Since 1786

Onze slagerij

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.

100% vers

Ons Assortiment

Assortiment

Als het dier het goed heeft gehad, dan proef je dat. Dat is niet zomaar een slogan, maar een die doorleeft in iedere productkeuze die Hesseling Vlees maakt. Bij Hesseling werken wij uitsluitend met verantwoorde producten van de allerhoogste kwaliteit. Het vlees wordt in de slagerij gerijpt en handmatig verwerkt. Ieder stuk kwaliteit vlees is volledig traceerbaar en onze slagers portioneren uw bestelling op maat.

%

Kwaliteit

Al jarenlang levert Hesseling Vlees een constante kwaliteit aan alle soorten horecabedrijven. Van cateraar tot strandtent en van eetcafé tot sterrenrestaurant, bij Hesseling Vlees begrijpen we wat er in de zaak speelt en denken we graag mee over welk stuk vlees het beste op de kaart staat. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten en wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@hesseling.nl of bel 0299 621 421

Bron van Inspiratie

Nieuwe IdeeËn en producten

Zit jij boordevol ideeën en ben je altijd op zoek naar nieuwe producten? Wij ook!

Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee en geven advies.  Of je nu hulp nodig hebt bij het op de kaart zetten van nieuwe vleesgerechten, advies wilt over houdbaarheid, rijpheid en verpakkingswijze of een keer mee wilt slageren, Hesseling Vlees staat voor je klaar. Samen zorgen we voor een geweldige smaakbeleving voor de gast. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees.

persoonlijk Contact

Service

Hesseling Vlees staat voor kwaliteit, service en persoonlijk contact. We komen graag een keer bij je langs om kennis te maken. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze slagerij om onze vakmensen aan het werk te zien en onze producten te zien en te proeven.

M-V: 6:00 – 16:00

Zat: 4:00 -13:00

Zon: Gesloten

Ons Team

passie voor het ambacht

Bij horecaslagerij Hesseling Vlees vind je geen grote productiehal vol machines maar vakkundige, specialistische medewerkers die werken volgens de hoogste hygiënische normen. Van de slagers op de werkvloer tot de orderverwerking op kantoor; bij Hesseling Vlees hebben alle medewerkers passie voor vlees.

Pieter van Meel

Het verhaal van wild en gevogelte expert, meester poelier Pieter van Meel is er een van  ambacht en vakmanschap. Pieter ging al als kleine jongen mee op jacht in de polder, hielp mee met slachten, ving kippen voor een zakcentje en bij de kippenslachter leerde hij snel en goed kippen te plukken. Wild en gevogelte werden een passie! Ook zijn opvolgers de drie zoons Thomas, Wijnand en Maurits van Meel handelen vanuit deze passie. Bij Hesseling Vlees bestel je ook wild en gevogelte van Pieter van Meel, vlees, gevogelte en wild komen in dezelfde levering aan.

 

Slagerij Runderkamp

De familie Runderkamp is een oud Volendams geslacht. Al sinds 1884 vol passie actief, toen de eerste officiële slagerij door de over- overgrootvader van Niels en Sandra in Volendam werd geopend. Het geheime wapen van de Volendammers zit ‘m in de passie voor mooi vlees. Lekker eten zit in het DNA van de familie en staat al eeuwen in het familiewapen gegraveerd. Tot op de dag van vandaag staat iedereen bij Runderkamp elke dag klaar voor de klant, om de lekkerste gerechten te bereiden en de mooiste stukken vlees te verkopen. Hesseling Vlees werkt nu 2 jaar samen met Niels Runderkamp en levert o.a. zijn ambachtelijke bereide vleeswaren.

Veldboer Eenhoorn Horeca & Grootverbruik

Veldboer Eenhoorn Horeca & Grootverbruik is dé totaalleverancier van horeca benodigdheden voor horeca & verenigingen in Noord-Holland. Binnen dit familiebedrijf staat klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel. De kwaliteit wordt gewaarborgd door met gerenommeerde leveranciers samen te werken, waarbij zo veel mogelijk de samenwerking wordt aangegaan met lokale partners. Door continu in te spelen op de ontwikkelingen in de markt kunnen Hesseling Vlees en Veldboer Eenhoorn Horeca de klanten samen blijven voorzien in hun behoeften.

Slagerij Edelbrons

Slagerij Edelbrons heeft een sterk regionale karakter. Midden in de Peel in Ysselsteyn, op de boerderij van Frank Schepers groeit “Het Peelvarken” op. Alle varkens worden geslacht in een kleine ambachtelijke slagerij. Slager Joos Truijen heeft een doel: Vlees leveren waarbij alleen de aanblik en de geur, mensen al laat watertanden. Joos is al zijn hele leven slager en gebruikt zijn ervaring en passie om eigen, bijzondere recepturen te ontwikkelen. Het begint met de beste stukken varkensvlees en hertenvlees van dieren die het goed hebben gehad. Vanaf daar gebeurt alles in eigen beheer; het uitsteken van de botten en het ontleden. De rug wordt gebruikt voor  turfspek, de nek voor de Koppa de Peel en de buik levert uiteindelijk mooie stukjes Pancetta de Peel op. De charcuterie van slagerij Edelbrons is verkrijgbaar bij Hesseling Vlees.

Heijdra Vleesvee

Een deel van de Hollandse melkkoeien is na haar carrière als melkkoe geschikt om nog te zorgen voor kwaliteitsrundvlees. Heijdra Vleesvee in IJsselstein koopt deze runderen van bedrijven in Nederland en onze buurlanden. De runderen verblijven vervolgens enkele maanden in comfortabele, ruime hellingstal waar ze minstens 120 dagen de tijd krijgen om uit te groeien tot een volwaardige vleeskoe. Heijdra Vleesvee is een van de initiatiefnemers van de Keten Duurzaam Rundvlees, waarbij verschillende vleesveehouders, slachterijen, grossiers, slagers en andere afnemers van kwaliteitsrundvlees zijn aangesloten.