Hamburgers

Bij Hesseling kan je kiezen voor burgers van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees of varkensvlees. Het ambachtelijke proces stelt ons daarnaast in staat om een eigen ‘signature burger’ te ontwikkelen.

Gehakt

Hamburgers

Hamburger deeg maken is een secuur werk waarbij de temperatuur van het vlees tijdens de maling en het vormen goed gemonitord moet worden. Allereerst wordt gebruik gemaakt van verschillende ‘platen’ om de structuur en grofheid te bepalen. Na het malen blijft het vlees naturel of worden peper en zout of andere kruidenmixes toegevoegd. Daarna worden de burgers met de hand gestoken. Bij Hesseling kan je kiezen voor burgers van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees of varkensvlees. Het ambachtelijke proces stelt ons daarnaast in staat om een eigen ‘signature burger’ te ontwikkelen.

Zin gekregen om met ons assortiment aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten