Hollands varken

Bij Keten Duurzaam Varkensvlees staan vier pijlers centraal: natuur, dier, milieu, 100% Nederlands.

Varkensvlees

Hollands varken

Keten Duurzaam Varkensvlees is een samenwerkingsverband tussen producenten, slachterij, grossiers, slagers, retail, cateraars en vleeswarenproducenten. De keten garandeert dat het vlees op de meest veilige manier tot stand is gekomen, door het nauwgezet volgen en bewaken van het gehele productieproces. Bovendien is de KDV een gesloten, 100% Nederlandse keten; de ketenpartners kennen elkaar veelal persoonlijk. Waardoor ieder stukje vlees moeiteloos van ‘boer tot consument’ getraceerd kan worden. Bij KDV staan vier pijlers centraal: natuur, dier, milieu, 100% Nederlands. 

Heb je zin gekregen om met ons varkensvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421.

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hesseling Vlees. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Kan ik meerdere actiecodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. 

Heb je een andere vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op marketing@hesseling.nl, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 14:00
Zat: 4:00 - 13:00
Zon
: Gesloten