Ons team

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor horecaslagerij Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak. Nu ook online te bestellen voor particulieren!

Ons Team

Bij horecaslagerij Hesseling Vlees vind je geen grote productiehal vol machines maar vakkundige, specialistische medewerkers die werken volgens de hoogste hygiënische normen. Van de slagers op de werkvloer tot de orderverwerking op kantoor; bij Hesseling vlees hebben alle medewerkers een passie voor mooi vlees. Dit doen we samen, we werken in een groeiend team van 40 hardwerkende mensen.

Bron van inspiratie

Onze medewerkers staan niet alleen voor elkaar, maar ook voor jou klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij het op de kaart zetten van nieuwe vleesgerechten, advies wilt over houdbaarheid, rijpheid en verpakkingswijze of een keer mee wilt slageren. Samen zorgen we voor een geweldige smaakbeleving voor de gast. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees.

Bij Hesseling kun je nu ook online vlees bestellen voor thuis. Eenvoudig en ontzettend lekker.

Onze medewerkers

Barry van Leeuwen

Directeur-eigenaar

Meer over Barry

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 1999

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Om elke dag samen met mijn team 100% te gaan voor het hoogst haalbare

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Van speklapjes en stooflappen tot mooie grijpte Côte de Boeuf

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Langzaam garen

Sabine van Leeuwen

Management

Meer over Sabine

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2016

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Elke dag de uitdaging aangaan om samen met Barry en Mark de ontwikkeling van Hesseling op diverse gebieden aan te sturen en te verbeteren

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Het stuk vlees wat ik echt super vind is DubbelDoel Rib-Eye van de Big Green Egg maar ook bavette of gestoofde kalfswang vind ik lekker

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op lage temperatuur stoven of op de Big Green Egg heeft mijn voorkeur, deze geeft net iets extra’s aan het vlees

Arjan Stant

Inkoper

Meer over Arjan

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2017

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling en erg leuke collega’s

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Goed stuk Rib-Eye

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de BBQ

Sander Noach

Werkvoorbereider

Meer over Sander

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2008

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De diversiteit en afwisseling in werkzaamheden

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Tournedos en kipfilet

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Grillen of roosteren in de oven

 —

Lisette Hoogland

Commercieel medewerker

Meer over Lisette

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2021.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het is een prettige werkomgeving en de diversiteit die de dag altijd brengt. Er is altijd wat te doen.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Een mooi stuk zijlende of longhaas. Maar kippendijen zijn ook altijd goed.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Het liefst grill ik mijn vlees, als het even kan op de barbecue.

Levi Boon

Ontvangst Medewerker

Meer over Levi

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Perry Lagas

Slager

Meer over Perry

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 1979

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Veel afwisseling in werkzaamheden

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Rib-Eye

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In een pannetje

Diane Eenhuizen

Slager in opleiding

Meer over Diane

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2013.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Rib-eye.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/grillen.

Ed Edelenbosch

Assistent Chef Slager

Meer over Ed

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Sinds november 2014

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hamburger

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/grillen

Esther Nooij

Productie medewerker

Meer over Esther

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Afwisseling in werkzaamheden en leuke collega’s

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Kip, gehak en hamburgers

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Grillen is mijn favoriet maar meestal in de koekenpan

Jesse Hardeman

Productie medewerker

Meer over Jesse

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Vanaf december 2016.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De leuke collega’s. 

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstukje.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bakken/ bbq.

Renate Kroon

Order Picker

Meer over Renate

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De afwisseling

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Gepaneerde varkensschnitzel

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In de koekenpan met roomboter

Toan Hoang

productie medewerker

Meer over Toan

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Sandra Du Pain

Productie medewerker

Meer over Sandra

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Dylan Troff

Productie medewerker

Meer over Dylan

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since april 2017.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
De gezellige sfeer op de werkvloer.

Welk stukje vllees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Spare-Ribs.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Bbq.

Niels Post

Chauffeur

Meer over Niels

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2015

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Werken met Frank

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Hamburger gekruid

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
BBQ

Patrick Vink

Chauffeur

Meer over Patrick

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?

Joey Rison

Chauffeur

Meer over Joey

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2017.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het onderweg zijn.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Z.A. tournedos. 

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Op de barbecue. 

Donnie Blesing

Chauffeur

Meer over Donnie

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Van 2019-2020 en Since 2021.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Het rijden en de vrijheid die je hebt.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
In een pan.

Ivar Daman

Chauffeur

Meer over Ivar

Hoe lang werk je al bij Hesseling vlees?
Since 2018.

Wat vind je het leukst aan jouw baan bij Hesseling vlees?
Leuke collega’s en als chauffeur kom je de leukste restaurants tegen.

Welk stukje vlees zie je zelf het liefst op je bord liggen?
Biefstuk.

Hoe maak je het liefst je vlees klaar?
Medium.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten