Online vlees kopen bij de slager

Varkensvlees online bestellen

Koop vers varkensvlees online bij Hesseling vlees

Duurzaam varkensvlees uit Nederland koop je online bij Hesseling Vlees. Of je nu op zoek bent naar varkenshaas, spareribs of huisgemaakte, ambachtelijke braadworsten, bij Hesseling Vlees bestel je het gemakkelijk en snel. Je bestelling wordt op dezelfde dag afgeleverd als dat hij klaargemaakt en verzonden wordt. Verpakt met speciale koelelementen ontvang jij je vlees gegarandeerd vers.

Biologisch varkensvlees kopen

Vrijwel al het varkensvlees dat Hesseling verkoopt is afkomstig van boerderijen die zijn aangesloten bij Keten Duurzaam Varkensvlees. Er wordt continue gekeken naar verbetermogelijkheden op het gebied van dierenwelzijn en milieu. Ook is er altijd inzicht in de prestaties van de bedrijven en vind er regelmatig een onafhankelijke keuring plaats. Naast duurzaam varkensvlees verkopen wij ook biologisch varkensvlees. Dit bio varkensvlees is Skal gecertificeerd. Is een product gecertificeerd, dan vind je dat terug in onze productomschrijving.

Verse worst, gesneden vleeswaren of zelf pulled pork maken?

Bij Hesseling vlees hebben we een uitgebreid assortiment aan verse worsten. De kruidenmelanges voor deze worsten worden handmatig door ons geselecteerd en bereid en zorgen voor een heerlijke, authentieke smaak. Geen dertien in een dozijn worst maar een ambachtelijk product. Ook voor vers gesneden vleeswaren zit je bij ons goed. Bestel naast je stukje vlees ook gemakkelijk en snel je broodbeleg of charcuterie voor de borrelblank bij ons online. En wil je echt een keer uitpakken? Bestel dan eens de procureur, oftewel een varkensnek om zelf je pulled pork (op de barbecue) te bereiden.

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten