Recepten speciaal voor kerst

Recept | Porchetta

Porchetta - rollade van buikspek met zwoerd De Italianen eten het graag als streetfood tussen een broodje: porchetta. Het is een rollade van buikspek met zwoerd die je zacht gaart. Het zwoerd, oftewel de huid, die er omheen zit wordt heerlijk knapperig en mooi...

Lees meer

Recept | Coq au Vin

Recept Recept | Coq au Vin Een gerecht dat zowel feestelijk als makkelijk is en ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee; Coq au Vin. Serveer je het met een etentje? Bereid het dan een dag van te voren. Dan heb je je handen de hele avond vrij en kunnen de smaken...

Lees meer

Recept | Gestoofde Kalfswang

Recept Gestoofde Kalfswang Een chic stoofgerecht op tafel zetten? Dan zit je met gestoofde kalfswangen zeker goed. Opgemaakt met wat gegrilde groenten als bospeen en spruitjes heb je een mooi gerecht voor de feestdagen. Het fijne is dat het niet al te veel ‘hands on’...

Lees meer

Recept | Gebraden kalkoen

Recept Gebraden kalkoen Gebraden kalkoen blijft één van de ultieme klassiekers als het om kerstgerechten gaat. Uiteraard wil je dan wel een sappige kalkoen op tafel toveren. Met dit recept, waarbij je de kalkoen voor het garen eerst pekelt, gaat dat zeker lukken. De...

Lees meer

Recept | Boeuf Bourguignon

Recept Recept | Boeuf Bourguignon Een geweldig, klassiek Frans stoofgerecht en één van onze favorieten: Boeuf Bourgignon. Mark, voormalig chef-kok en nu werkzaam bij Hesseling, deelt graag zijn persoonlijke recept met je. Gemaakt met de fijne, gemarmerde sukadelappen...

Lees meer

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten